Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ρόκα με... εκπλήξεις!

Εκτός της 19μελούς αποστολής τέθηκαν έξι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου.

Το δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι τους δίνουν οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή (22/12, 15.00) κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων. Θέλουν το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο και το έκτο συνολικά για να κλείσουν με τον πιο ιδανικό τρόπο το 2013.

Ο Μάνουελ Ρόκα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, όμως θέλησε να αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους ξεκουράσει. Έτσι, ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός τους Νοέ Ακόστα και Γιάννη Γκέσιο, οι οποίοι θα πρέπει να θεωρούνται παρελθόν, αλλά και τους Παναγιώτη Κατσιαρό, Χρήστο Μελίσση, Στάθη Ρόκα και Μάριο Μπρέσκα, ώστε να πάρουν «ανάσες» από τα συνεχή παιχνίδια.

Απεναντίας, πήρε μαζί του αρκετούς πιτσιρικάδες (Κολημήτρα, Κεσίδη, Ζέρη), τους Γιανίκ Γιενγκά, Εγκούτου Ολίσε που βγήκαν από το «ψυγείο» και τον Δημήτρη Κόμνο.

Την αποστολή αποτελούν οι: Γκίτκος, Γεωργίου, Γκούρμα, Ολίσε, Γιενγκά, Αρβανίτης, Κατσίκης, Καπετάνος, Καρράς, Κεσίδης, Κολημήτρας, Ντινόπουλος, Πινδώνης, Κόμνος, Ζέρης, Κωστούλας, Γιαλούσης, Δεινόπαπας, Πόνσε.

Last modified onΣάββατο, 21 Δεκέμβριος 2013 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep