Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με τους... νέους στο Ελ Πάσο

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του και στο Ελ Πάσο. Στην αποστολή Ιωάννου, Νικολιάς.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα νικηφόρο σερί οκτώ αγωνιστικών και θέλουν να το διευρύνουν κόντρα στην Καλλιθέα την Παρασκευή (17/01, 18.00 OTE TV). Ο Μανουέλ Ρόκα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, καθώς επιστρέφει και ο Μάριο Μπρέσκα, που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών. Στην αποστολή βρίσκονται και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Ηλίας Ιωάννου και Αλέξανδρος Νικολιάς.

Η 19μελής αποστολή: Γκίτκος, Γεωργίου, Ολίσε, Ιωάννου, Μπρέσκα, Νικολιάς, Αρβανίτης, Γιαλούσης, Γκούρμα, Δεινόπαπας, Καπετάνος, Καρράς, Κατσιαρός, Κατσίκης, Κόμνος, Κωστούλας, Μελίσσης, Πινδώνης, Ρόκας.

Στο μεταξύ, η βολιώτικη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 1 του γηπέδου της Καλλιθέας: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα στην Αθήνα για τον αγώνα της Παρασκευής με την Καλλιθέα, ότι θα εισέλθουν στη θύρα 1 του γηπέδου της Καλλιθέας (Γρηγόρης Λαμπράκης). Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από το εκδοτήριο που θα λειτουργεί έξω από τη Θύρα 1. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 Ευρώ».

Last modified onΠέμπτη, 16 Ιανουάριος 2014 16:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep