Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Και τώρα ο Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός Βόλου αφήνει στην άκρη το πρωτάθλημα και στρέφει την προσοχή του στο κύπελλο.

Κόντρα στον ΑΟΧ ο Ολυμπιακός Βόλου απέδειξε ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι για αυτόν ντέρμπι. Μπορεί να βρέθηκε στο πρώτο λεπτό πίσω στο σκορ, αλλά με το «έτσι θέλω» έκανε την ανατροπή και αποσπάστηκε 14 βαθμούς από την κορυφή. Ότι θα τερματίσει στην πρώτη θέση των πλέι οφ ασφαλώς και δεν χωρά αμφιβολία. Μόνο αν το... θελήσει εκείνος θα πέσει από την κορυφή.
Όλη η προσοχή πλέον είναι στραμμένη στην αναμέτρηση της Τετάρτης (29/1, 18.00) με τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο ματς των δύο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Μάριο Μπρέσκα έδωσε το σύνθημα: «Και τώρα η σειρά του Παναθηναϊκού. Θα γίνει μεγάλο παιχνίδι και να θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές πριν από τρία χρόνια». Ο τερματοφύλακας της ομάδας, Θανάσης Γεωργίου, επεσήμανε μετά τη νίκη επί του ΑΟΧ: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την επιτυχία μας. Αποδείξαμε γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα . Στη συνέχεια έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Θα πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί για να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και καλό ταξίδι στα Χανιά».
Μένει να φανεί αν για το παιχνίδι στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό είναι διαθέσιμος, ή όχι, ο Ηλίας Ιωάννου, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων δεν έπαιξε απέναντι στα Χανιά.

Last modified onΔευτέρα, 27 Ιανουάριος 2014 15:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep