Λευκή ισοπαλία στη Νέα Ευκαρπία

Ισόπαλος 0-0 αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός Βόλου στο φιλικό με τον Άρη.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Βόλου στο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη στη Νέα Ευκαρπία, το οποίο έληξε χωρίς σκορ. Η ομάδα του Θωμά Γράφα ήταν υποδειγματική στην αμυντική της λειτουργία, ενώ είχε κάποιες καλές στιγμές να σκοράρει.

Ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεζε για το γκολ, αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου είχε σωστές αντιδράσεις. Οι Τόνσο και Γκάμα απείλησαν την εστία του Μακρυωνίτη, ενώ στο 45’ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν μοναδική ευκαιρία με άστοχο τετ-α-τετ του Ράντι. Στο δεύτερο 45λεπτο οι «κίτρινοι» ανέβασαν στροφές και πίεσαν για το γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Άρης (Τ. Τερζής): Κουέστα, Σόουζα (46’Δεληζήσης), Μπαγκαλιάνης (46’ Βέλεθ), Τσαγκαλίδης (46’ Μενέντεθ), Κωνσταντινίδης (46’ Σούντγκρεν), Μπάσα (46’ Ματίγια), Αμπού Μπα (46’ Σάσα), Μπρούνο Γκάμα (56’ Μαρτίνες), Ντουάρτε (46’ Μαντσίνι), Μπακούτσης (46’ Λάρσον), Τόνσο (46’ Ντιγκινί).

Ολυμπιακός Βόλου (Θ. Γράφας): Μακρυωνίτης (66’ Γιδόπουλος), Γραικός, Μπούτζικος, Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου Τζέφερσον (61’ Στεφάνοβιτς), Ράντι (46’ Πόζογλου), Ρόκας (84’ Κόλα), Σκοπελίτης (73’ Κλεμέντε), Τσιάρας (46’ Λάσκαρης), Τσίτας (90’ Μπακουλάτι)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep