Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς νικητή στη Ριζούπολη

Στο 1-1 ο Απόλλων Σμύρνης με τον Βύζαντα στη Ριζούπολη.

Δεν έγινε καλό παιχνίδι στη Ριζούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Βύζαντα. Λίγες οι φάσεις και μέτριο το θέαμα από τις δύο ομάδες. Η πρώτη φάση έγινε στο 4' με τον Ρεκλείτη να σουτάρει έξω από την περιοχή και τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί παραθυράκι του Κοτταρά. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Απόλλων άνοιξε το σκορ. Ο Καραμαλίκης σούταρε μέσα από την περιοχή του Παναγόπουλου, η μπάλα χτύπησε επάνω του και ο επερχόμενος Μανιάς έκανε άνετα το 1-0.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους το συρτό σουτ του Μανιά δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ του Βύζαντα. Η ισοφάριση για τους Μεγαρείς ήρθε στο 78', όταν ο Κοκόλης ανατράπηκε από τον Ιασωνίδη και ο διαιτητής Γαβρίλης υπέδειξε πέναλτι. Ο Αρναρέλλης ανέλαβε την εκτέλεσή του και δεν αστόχησε.

 

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς (63’ Μένιος), Κωνσταντίνου (70’ Δημογιάννης), Κρουσταλέλης (63’ Χιντζίδης), Δεληζήσης (79’ Κύργιας), Ιασωνίδης, Τσεμπερίδης, Καμαρά (79’ Ντουτσαρίδης), Διαμαντίδης (56’ Τσιλιγκίρης), Κατσίκης, Μανιάς (70’ Κορώνης), Καραμαλίκης.

Βύζας μεγάρων (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Παναγόπουλος (46’ Πουρής), Ταμπάκης, Μανδύλης, Κάστρο, Γκεμίσης, Γρομητσάρης, Διαμαντόπουλος (67’ Ζούμας), Ρεκλείτης, Βίτο (46’ Σιώκος), Αρναρέλλης, Κοκόλης.

Last modified onΣάββατο, 15 Σεπτέμβριος 2012 19:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep