Το χρέος τους τα Χανιά

Οι Κυανόλευκοι νίκησαν 2-0 την ουραγό των πλέι οφ Καλαμάτα και μείωσαν στους 3 βαθμούς τη διαφορά από την Athens Kallithea.

Ζωντανά στη διεκδίκηση της 1ης θέσης παραμένουν τα Χανιά. Η κρητική ομάδα επέστρεψε στις επιτυχίες και το απόγευμα της Κυριακής (28/04) νίκησαν 2-0 την ουραγό των πλέι οφ Καλαμάτα. Έτσι, μείωσαν προσωρινά τη διαφορά από την πρωτοπόρο Athens Kallithea στο τρίποντο.

Στο 19' ο Λεμονής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στα Περιβόλια έπειτα από κεφαλιά του Κόλα και στο 84' από ενέργεια του Μανουσάκη ο Ελευθεριάδης από κοντά διαμόρφωσε το 2-0. Αξιοσημείωτο ότι η Μαύρη Θύελλα για ένα ακόμα ματς δεν σκόραρε στο μίνι πρωτάθλημα και έχει απολογισμό 0-9.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΧΑΝΙΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-0
Σκόρερ: 19' κεφ. Λεμονής, 84' σουτ Ελευθεριάδης

ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρρι (75' Νίκολιτς), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σιλά, Λεμονής, Ντίαζ, Νίλι (75' Ελευθεριάδης), Τσέλιος (65' Μανουσάκης), Κόλα (53' Μιούλερ), Μάναλης (75' Βουό).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Κόβαλ, Τζανακάκης, Κωνσταντινόπουλος, Αρίμπας (83' Κωτσόπουλος), Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάνιας (46' Άλβες), Κατάλντι (74' Λόπεθ), Ακόστα (65' Μπαράλες), Πασάς, Γρίβας (74' Τάτος).

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθήνας)
Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθήνας), Χριστοδούλου (Ημαθίας)

Last modified onΚυριακή, 28 Απρίλιος 2024 16:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep