Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Διπλό ανόδου η ΑΕΛ

H ΑΕΛ συνέχισε το σερί της, πήρε τρεις βαθμούς στο Ελ Πάσο με την Καλλιθέα και συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς να δεχθεί γκολ. H ΑΕΛ συνέχισε το σερί της, πήρε τρεις βαθμούς στο Ελ Πάσο με την Καλλιθέα και συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς να δεχθεί γκολ.

Από το «Ελ Πάσο» λίγο πιο κοντά στην άνοδο η ΑΕΛ, 1-0 μέσα στην Καλλιθέα.

Ενα υπερπολύτιμο τρίποντο στην προσπάθεια, που κάνει για να επανέλθει στη Super League, κατέκτησε στην Καλλιθέα η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο πέρα από δύο καλές στιγμές με τον Τσίγκα, δεν απείλησαν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Τελικά τη λύση για τους Θεσσαλούς έδωσε ο Χασομέρης στο 76', διορθώνοντας το δικό του χαμένο πέναλτι. Ο άσος της ΑΕΛ νικήθηκε αρχικά από τον Μιχελή, αλλά στη συνέχεια της φάσης πήρε το ριμπάουντ και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0.

Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Δεινόπαπας, που μπήκε ως αλλαγή και η συμμετοχή του αποδείχθηκε καθοριστική για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Νωθρή η Καλλιθέα, δεν μπήκε στο κλίμα του αγώνα και μάλλον δεν δικαιούταν τίποτα περισσότερο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, παρά τις δύο καλές στιγμές με τον Μαρουκάκη και τον Σταύρου. Εκπληκτική η παρουσία των οπαδών της ΑΕΛ, έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην αναμέτρηση και δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν συνθήματα για την ομάδα τους.

 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το φιλμ του αγώνα, λεπτός προς το λεπτό, όπως το κατέγραψε το FL News.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Μιχελής, Πίκολο, Βιγιαρέχο, Καλτσάς (86' Δρόσος), Ντακόλ, Κατσικογιάννης (86' Ματσούκας), Ατματσίδης (67' Σταύρου), Μαρουκάκης, Μουσταφίδης, Φουτσίνι, Αρβανίτης.

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Γιώτας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης (69' λ.τ. Τσιάρας), Πόνσε (59' λ.τ. Δεινόπαπας), Τσίγκας, Μπλέντι (87' Κρητικός), Χασομέρης. 

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Λιανδράκης, Κουράκης (Ηρακλείου) 4ος: Καρυοφύλλης (Πειραιά)

Last modified onΔευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2013 16:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep