Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη, η ήρεμη δύναμη

Με ηγέτη τον Άλαν Λαλίν η Νίκη Βόλου επικράτησε 3-1 της Καλλιθέας και συνεχίζει την αναρρίχησή της...

 

Το αήττητο των «κυανόλευκων» με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στον πάγκο διευρύνεται… Οι Θεσσαλοί μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την ΑΕΛ επέστρεψαν στις νίκες, αυτή τη φορά στο εντός έδρας ματς με την Καλλιθέα, της οποίας επικράτησαν 3-1 παρότι είχαν δεχτεί την ισοφάριση. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Άλαν Λαλίν που πέρασε αλλαγή.

Η Νίκη Βόλου προηγήθηκε στο 20’ με πέναλτι που κέρδισε ο Πουρτουλίδης και εκτέλεσε ο ίδιος, ενώ 10 λεπτά μετά, αλλά και στο 54’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για ακυρωθέν γκολ του Φλίγκου. Στο 37’ ο Χατζόπουλος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα και ισοφάρισε, όμως η αλλαγή του Χαραλαμπίδη, ο Λαλίν άλλαξε τα δεδομένα. Έτσι, στο 58’ με φοβερό δεξί σουτ έκανε το 2-1, ενώ στο 73’ έπειτα από συνεργασία του με τον Παππά, ο Φλίγκος διαμόρφωσε το 3-1 και οδήγησε τους Θεσσαλούς στην αναρρίχηση.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης (79’ Παπαδόπουλος), Κυριάκος (70’ Χατζής), Σκούφαλης (46’ Λαλίν), Παππάς, Φλίγκος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Μιχελής, Χατζόπουλος, Αρβανίτης, Ατματσίδης (59’ Μαρουκάκης), Φαγιέ, Μουσταφίδης, Πίκολο (69’ Φουτσίνι), Κατσικογιάννης, Βιγιαρέχο, Τρεκαρίτσι (82’ Σίλβα), Ντακόλ.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

 

Last modified onΚυριακή, 31 Μάρτιος 2013 19:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep