Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μοιράζει ροπαλιές εκτός έδρας!

Ο Ηρακλής πέρασε και από τη Δράμα (2-0) και μείωσε στο -3 τη διαφορά του από τις θέσεις απευθείας ανόδου.

Ο Ηρακλης μπορεί στο Καυτανζόγλειο να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, όμως εκτός έδρας είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και με τις κολλητές νίκες σε Κατερίνη και Δράμα έφτασε τους 27 βαθμούς μακριά από το σπίτι του, έχοντας καταγράψει ήδη επτά διπλά!

Ο Γηραιός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και απείλησε τρεις φορές πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο (δοκάρι στο 3'). Στη συνέχεια η Δόξα ισορρόπησε και έδειχνε να πατά πιο γερά μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, φτιάχνοντας δύο πολύ καλές στιγμές με τον Πουλάκο και τον Καμινιώτη.

Στην επανάληψη όμως ο Ηρακλής ήταν πιο αποφασιστικός, κυριάρχησε και ήταν θέμα χρόνου να πετύχει το γκολ. Ο Δαύκος κράτησε όρθια σε τρεις περιπτώσεις τη Δόξα (48', 49', 52'), όμως στο 70' δεν είχε άλλη απάντηση όταν ο Ουκάρ αξιοποίησε άριστα την κεφαλιά πάσα του Γεωργίου. Από εκεί και πέρα οι Δραμινοί αναγκαστικά ρίσκαραν για να κυνηγήσουν την ισοφάριση, όμως οι Κυανόλευκοι διαχειρίστηκαν άριστα το ματς, έκλεισαν όλους τους διαδρόμους και σε μία κόντρα επίθεση στο 90' σφράγισαν τη νίκη τους με τον Κιρόφσκι.

Πρωταγωνιστής για τον Ηρακλή ο Ουκάρ, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ηρακλή και έβγαλε την ασίστ στο δεύτερο τέρμα. Πολύ καλός και ο Βαγγελόπουλος στην άμυνα για τον Γηραιό, που μετά το 45' δεν είχε υστερήσαντες. Για τη Δόξα αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα με 2-0, η οποία την αφήνει πίσω στην προσπάθεια, που κάνει να προλάβει τα πλέι οφ. Αυτή τη στιγμή οι Δραμινοί βρίσκονται στο -4 από την 7η θέση και τους περιμένει τώρα η πολύ δύσκολη έξοδος στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το φιλμ του αγώνα όπως το κατέγραψε το FL News.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Ταραλίδης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Κοντεών, Μπουτζίκος, Πουλάκος (79' Στόικος), Κάσσος, Περπερίδης (73' Χιντασέλι), Μπάρος (85' Μουδούρογλου), Μιλένκοβιτς.

Πάγκος: Μέκνα, Μκρτσιάν, Μπαλής, Μουδούρογλου, Στόικος, Χιντασέλι, Κανετίδης.

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Παληγεώργος, Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Σουλίδης (87' Χιονίδης), Λόπεθ, Τσερκέζος (λ.τ. Τροΐρης), Κιρόφσκι, Ουκάρ, Τάι (59' λ.τ. Φερνάντες), Γεωργίου.

Πάγκος: Βοσνιάδης, Τροΐρης, Παπαστεριανός, Χιονίδης, Ισαάκ, Φερνάντες, Αλεξίου.

Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Γιαννουλίδης, Δανέζης (Αθηνών)

4ος: Τερετίδης (Καβάλας)

Last modified onΚυριακή, 31 Μάρτιος 2013 20:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep