Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Καλλονή απευθείας ανόδου!

Η ΑΕΛ Καλλονής νίκησε 2-0 την Καλλιθέα και σκαρφάλωσε έπειτα από επτά μήνες στις θέσεις της απευθείας ανόδου!

Η ομάδα της Λέσβου ήξερε ότι το ματς του Σαββάτου (11/05) με την αθηναϊκή ομάδα μόνο εύκολο δεν θα ήταν παρότι ο αντίπαλος δεν είχε κίνητρο, τουλάχιστον βαθμολογικά. Και αυτό αποδείχτηκε στον αγωνιστικό χώρο, με την Καλλιθέα να διεκδικεί επί ίσοις όροις το τρίποντο. Ωστόσο, η ΑΕΛΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε και το έργο της έγινε πιο εύκολο από το 51' και έπειτα με την αποβολή του Ρουσάκη.

Στο 78', λοιπόν, ο Πατρίκ Ντιμπαλά έκανε το γέμισμα και ο Μακούμπα Κάντζι έλυσε τον γόρδιο δεσμό, σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Ο πρώτος ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς στο 90+4' με εκπληκτική ατομική ενέργεια και σου διαμόρφωσε το 2-0 που έφερε την Καλλονή σε τροχιά απευθείας ανόδου έπειτα από επτά μήνες! Στο 88' ο Σταύρου λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσα με μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Σιδεράκη.

 

ΑΕΛ Καλλονής (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μανούσος (90’ Γάλας), Λεοζίνιο, Ντιμπαλά, Κάντζι (80’ Βλαστέλλης), Σιλιγαρδάκης (75’ Κριπιντίρης), Μαρσέλο.

Καλλιθέα (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Κατσούλης, Τρεκαρίτσι (67’ Φουτσίνι), Αρβανίτης, Ρουσάκης, Χατζόπουλος, Μουσταφίδης, Ντακόλ, Ατματσίδης (73’ Σταύρου), Πίκολο, Κατσικογιάννης (83’ Αράγια), Βιγιαρέχο.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

 

Last modified onΣάββατο, 11 Μάιος 2013 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep