Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανατροπή και... θρίλερ

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε έπειτα από 4 μήνες 2-1 από τον Ηρακλή και θέλει έστω τον πόντο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για να προβιβαστεί.

Το γκολ του Σφακιανάκη στο 16' έδινε την αίσθηση πως ο Παναιτωλικός θα έπαιρνε την Κυριακή (16/06) εύκολα τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Ηρακλή των χιλίων προβλημάτων και των εσωτερικών αναταραχών. Εξάλλου, ο Γηραιός μετά τον ξυλοδαρμό των ποδοσφαιριστών το Σάββατο, παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις και ψυχολογία μηδέν. Κατάφερε παρόλα αυτά να κάνει την ανατροπή και να βάλει σε περιπέτειες τους Αγρινιώτες!

Η ομάδα του Μάκη Χάβου πλήρωσε την λάθος εκτίμηση του Ιωάννου, έμεινε με δέκα παίκτες στο 27ο λεπτό και από εκεί και πέρα ξύπνησε ο Γηραιός. Ο Κιρόφσκι έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά τελικά αναδείχθηκε πολυτιμότερος σε αυτή την αναμέτρηση, αφού ήταν εκείνος που κέρδισε την αποβολή του Ιωάννου και στη συνέχεια σημείωσε δύο γκολ.

Ο Παναιτωλικός τώρα θα πρέπει να ψάξει έστω την ισοπαλία στον Βόλο με τον Ολυμπιακό για να πάρει την άνοδο και φυσικά να περιμένει και την απόφαση του αθλητικού δικαστή για την υπόθεση με την κροτίδα και τον τραυματισμό του Σταμάτη Καρρά στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Αγρίνιο. Σημειώνεται ότι η ομάδα του Αγρινίου ήταν αήττητη 4 μήνες και για 23 παιχνίδια, καθώς η τελευταία ήττα της ήταν στις 17 Φεβρουαρίου από την Καλλονή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Σαββίδης, Χ. Παληγεώργος, Παπαστεριανός, Βουτσιάς (76' Ντατίδης), Φερνάντεζ, Νατσιόπουλος (54' Γεωργίου), Σιατραβάνης (63' Χιονίδης), Σαράφογλου, Κιρόφσκι, Θόρια.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης, Κούσας, Ιωάννου, Αραμπατζής Σφακιανάκης Τζούνιορ (88' Πασάς), Σίσιτς (90' Μεταξούλης), Μπελόν, Καμαρά, Κουτσοσπύρος (62' Μουμίν).

Last modified onΚυριακή, 16 Ιούνιος 2013 22:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep