Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με... ανύποπτο γκολ

Σπουδαίο τρίποντο για τους παίκτες του Αγγελου Διγκόζη Σπουδαίο τρίποντο για τους παίκτες του Αγγελου Διγκόζη

Μεγάλη νίκη για τον Τύρναβο, 1-0 τη Δόξα Δράμας σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις.

Το παιχνίδι του Τυρνάβου με τη Δόξα Δράμας βάδιζε με μαθηματική ακρίβεια στη «λευκή» ισοπαλία, ωστόσο ο Θανάσης Τέλλος είχε διαφορετική άποψη και με κεφαλιά στο 83' χάρισε τη δεύτερη φετινή νίκη στο συγκρότημα του Αγγελου Διγκόζη. Μέτριος ο ρυθμός, κακό το θέαμα και μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι αξιόλογες ευκαιρίες. Η Δράμα διατηρούσε την ελαφριά πρωτοβουλία των κινήσεων όμως δεν έγινε απειλητική παρά μόνο σε μία φάση στο 34', με συνέπεια να το πληρώσει επτά λεπτά πριν το φινάλε. Ο Κουρτεσιώτης εκτέλεσε φάουλ, ο Δαύκος απομάκρυνε με γροθιές, ο Γεωργίου επανέφερε στην περιοχή και ο Τέλλος έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Συνθέσεις:

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Αγγελος Διγκόζης): Καραναστάσης, Σιάτρας, Τέλλος, Σαχινίδης, Ντατίδης, Μπάρος, Κουρτεσιώτης, Τσούκαλος (55' Γεωργίου), Κάρλος Αντρέ (67' Καραγιάννης), Oμο (74' Μάγγος), Φελίπε.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Δαύκος, Κάσσος, Ρούτσης (59' Στόικος), Βλασόπουλος, Μπουτζίκος, Μιλένκοβιτς, Διαμαντόπουλος, Περπερίδης (39' λ.τ. Μουδούρογλου), Στεργιανός, Λιαπάκης, Αμανατίδης (69' Κυριακίδης).

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το live της αναμέτρησης.

Last modified onΚυριακή, 13 Οκτώβριος 2013 19:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep