Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Τύρναβος της... έδρας

Ο Τύρναβος επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και σημείωσε την τρίτη του νίκη εντός για το φετινό πρωτάθλημα. Ο Τύρναβος επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και σημείωσε την τρίτη του νίκη εντός για το φετινό πρωτάθλημα.

Τρίτη νίκη (1-0) στο Αλκαζάρ για τον Τύρναβο, αυτή τη φορά απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας που στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο δεν άντεξε την πίεση των γηπεδούχων.

Σε μια αναμέτρηση που δεν είχε υψηλούς ρυθμούς στα πρώτα 45 λεπτά, ο Τύρναβος πήρε τη νίκη με 1-0, χάρη στην πίεση που άσκησε στην Αναγέννηση στο δεύτερο ημίχρονο. Οι ομάδες είχαν καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ στην αρχή της αναμέτρησης, η Καρδίτσα προσπάθησε και πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο να βρει δίχτυα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από ένα ωραίο γκολ με προβολή του Φελίπε Ντε Πάουλα. Ο επιθετικός του Τυρνάβου μπήκε ως αλλάγή στο 56ο λεπτό και αναστάτωσε την άμυνα της Αναγέννησης και με την τρίτη του προσπάθεια βρήκε στόχο.

Η Καρδίτσα προσπάθησε από εκεί και πέρα να ψάξει την ισοφάριση, αλλά η καλή άμυνα του Τυρνάβου και η έλλειψη καθαρού μυαλού από τους επιθετικούς της Αναγέννησης δεν έφεραν αποτέλεσμα. Στα τελευταία λεπτά αυξήθηξε η πίεση από τους φιλοξενούμενους, αλλά όχι και οι σημαντικές φάσεις, αφού η καλύτερη έγινε από λάθος συνεννοήση της άμυνας του Τυρνάβου και το μπέρδεμα του Ρόβα με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων για να βγει η μπάλα κόρνερ σε μια φάση που είχε ξεκινήσει από γυριστή κεφαλιά του Κρανιώτη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Αγ. Διγκόζης): Καραναστάσης, Σκούπρας, Σιάτρας, Τέλλος, Γεωργίου, Σαχινίδης (73' Καραγιάννης), Νταντίδης, Μπάρος (56' Φελίπε Ντε Πάουλα), Κουρτεσιώτης, Κάρλος Αντρέ (81' Βανγκελί), Όμο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Μ. Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Γκουγκούδης (68' Κρανιώτης), Χατζηρίζος, Κουκούλης, Ρόβας, Καραχάλιος, Μίχος (83' Γήτας), Μπιτέλης, Μπουντούρης, Μπουσινάκης (75' Γεωργακόπουλος), Χλωρός

Last modified onΠαρασκευή, 18 Οκτώβριος 2013 21:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep