Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Λύτρωση για Πιερικό

Ο Πιερικός έχασε απίστευτες ευκαιρίες, αλλά η πίεση στα καρέ της Καβάλας έφερε τη νίκη (1-0) στο 82' με τον Στεφανίδη.

Ο Πιερικός ήταν σαφώς καλύτερος, έκανε και έχασε πολλές ευκαιρίες μέχρι να φτάσει στο γκολ με τον Στεφανίδη στο 82ο λεπτό και να πάρει την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Κατερίνης είχε άγχος, αυτό ήταν φανερό στις περισσότερες ενέργειες των ποδοσφαιριστών της και από την άλλη πλευρά, η Καβάλα είχε αμυντικές λύσεις και τον τερματοφύλακα της Τιγγιρίδη να σταματά σε πολλές περιπτώσεις τις προσπάθειές τους.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν μπορούσαν να αντέξουν την πίεση και με ένα απευθείας σουτ στην κίνηση του Στεφανίδη έφτασαν στο γκολ. Η Καβάλα θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όταν το σουτ του Αλεξίου έξω από την περιοχή χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Πιερικού (13').

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Λαμπάκης, Αθανασίου, Κρουσταλέλης, Ντόικιτς, Ιασωνίδης, Σερέτης, Ελευθεριάδης (62' Μπρίτο), Καθάριος (85' Αποστολίδης), Ιορδανίδης, Στεφανίδης, Κέρι (77' Μανίκας).

ΚΑΒΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Τιγγιρίδης, Πόπτσης, Παπαργυρίου, Γκαρακλίδης, Χόρτσας, Πρίττας, Ντομί (56' Ντουτσαρίδης), Άρτσε, Καπνίδης (79' Κονάτε), Αλεξίου, Κουρέλλας  (63' Πάλλας).

Last modified onΚυριακή, 27 Οκτώβριος 2013 22:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep