Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ιστορική νίκη με ανατροπή!

Η Γλυφάδα επικράτησε 3-1 του Βύζαντα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο από ένα μακρινό σουτ του Σταμόγιαννου.

 

Ο Βύζας μπορεί να πήγε με το 1-0 στα αποδυτήρια της Καισαριανής και να μην κινδύνευσε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Γλυφάδα είχε τις απαντήσεις στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε την ανατροπή για να πάρει τη νίκη με 3-1, που ήταν η πρώτη φετινή και η πρώτη στην ιστορία της στη Football League. Η ομάδα των νοτίων προαστίων, μάλιστα σημείωσε μαζεμένα όσα γκολ είχε βάλει στα πρώτα έξι ματς του πρωταθλήματος!

Σημαντικό ρόλο για την επιστροφή της Γλυφάδας στο παιχνίδι είχε το γρήγορο γκολ του Νατσούρα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, κάτι που έδωσε ψυχολογία στην ομάδα και «έκοψε» τα πόδια των φιλοξενούμενων. Μετά την ισοφάριση στο 47ο λεπτό, ήρθε το 2-1 με τον Σμυρλή που βρέθηκε στην περιοχή μετά το δοκάρι του Σονγκό και έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα στο 63ο λεπτό.

Το 3-1 έγραψε με ωραίο σουτ εκτός περιοχής ο Πορτίγια και από εκεί και πέρα ο Βύζας πίεσε για να μειώσει, αλλά η Γλυφάδα ήταν πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΓΛΥΦΑΔΑ (Λουτσιάνο ντε Σόουζα): Κοτταράς, Νικολιάς (73' Δημακάκος), Νατσούρας, Γκέζος, Μοντέστε, Σκόνδρας, Σααβέντρα (12' Γαλανόπουλος), Πορτίγια, Καμινιώτης, Μπάρος (46' Σμυρλής), Σονγκό.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Γιάννης Τοπαλίδης): Λούκιτς, Μανδύλης, Γιάντριτς, Παπαευθυμίου, Μπελέρης, Ζάρκος, Αρναρέλης, Σταμόγιαννος, Αμπντουραχμάνι (74' Μαζιώτης Ιερ.), Ταμπάκης (48' Μαρίνης), Λέκκας (66' Μεντί).

Last modified onΔευτέρα, 11 Νοέμβριος 2013 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep