Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άρρωστος Ηρακλής, ψυχάρα Δόξα

Νέο στραβοπάτημα (1-1) του Ηρακλή και αποδοκιμασίες απέναντι στη Δόξα Δράμας.

Ούτε στη δεύτερη παρουσία του στον πάγκο του Ηρακλή δεν κατάφερε ο Γκιγέρμο Όγιος να οδηγήσει σε νίκη τον Γηραιό. Οι Θεσσαλονικείς δείχνουν σοβαρές ασθένειες στο γήπεδο και αυτή τη φορά ήταν η Δόξα Δράμας που απέδρασε με τον πόντο (1-1) από το Καυτανζόγλειο.

Στο 28' ο Κάσσος με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στη Δόξα Δράμας και παρά το εκπληκτικό γκολ του Κυριάκου σε κομβικό σημείο (44'), ο Ηρακλής δεν έφτασε ποτέ στην ανατροπή. Αντί αυτού, μάλιστα, ο Χιντασέλι στο 53' θα μπορούσε να έχει «σκοτώσει» τους γηπεδούχους, αλλά αστόχησε σε τετ α τετ! Οι οπαδοί στο 70' άρχισαν να αποχωρούν, ενώ το τελευταίο σφύριγμα έγινε με φόντο έντονες αποδοκιμασίες...

H ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Χουάντερσον, Παπαστεριανός, Μπριλάκης, Μπουκουβάλας, Tσιλιανίδης, Λίμα, Πορτουλίδης (61' Γιάρολομ), Κυριάκος, Ματσούκας, Ονουάτσι (64' Ζάχορα), Τάι (82' Παληγεώργος).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Δαύκος, Γελαδάρης (46' Κυριακίδης), Κάσσος, Στόικος, Ρούτσης, Βλασόπουλος, Μιλένκοβιτς, Χιντασέλι (75' Αμανατίδης), Στεργιανός, Λιαπάκης, Ετόφ (89' Κίκοφ).

Media

Last modified onΔευτέρα, 11 Νοέμβριος 2013 20:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep