Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ψαχνά ουσίας χωρίς θέαμα

Ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε τη νίκη (1-0) απέναντι στον Παναιγιάλειο σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις και καλό ρυθμό.

Η νίκη ήταν το απόλυτο ζητούμενο για τον Ηρακλή Ψαχνών που ήθελε να επιστρέψει στις επιτυχίες στην έδρα του και να καλύψει τις απώλειες και από τα τελευταία εκτός έδρας ματς. Η αναμέτρηση είχε σε όλη τη διάρκεια της χαμηλό ρυθμό, ελάχιστες τελικές προσπάθειες και πολλά φάουλ που έκοβαν τις φάσεις.

Οι μπαλιές περνούσαν δύσκολα στην περιοχή, με τον Ηρακλή Ψαχνών να έχει μια άκαρπη υπεροχή, να κρατά την μπάλα στα πόδια του και να μην μπορεί να μπει με αξιώσεις στην περιοχή του Παναιγιάλειου. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Αιγίου δεν βρήκε και τους χώρους για να βγει στην κόντρα, αφού το παιχνίδι του Ηρακλή ήταν πολύ κλειστό και δεν έβγαζε πολλούς παίκτες στην αντίπαλη περιοχή.

Το παιχνίδι με το χρόνο τελικά δικαίωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι εκμεταλλεύθηκαν μια από τις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησε και με την πολύ ωραία κεφαλιά του Μπακομήτρου στο 54ο λεπτό πήραν αυτό που ήθελαν. Έτσι, νίκησαν στο γήπεδό τους για πρώτη φορά μετά την 3η αγωνιστική, ενώ οι «μελανόλευκοι» έμειναν μακριά από το τρίποντο για 7ο διαδοχικό ματς! Εκτός αυτού έχασαν και τον Αλεξάντροβιτς στο 86' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Τζανής, Φοντακάρο, Γκεμίσης (36' Στουρνάρας), Τσιμότζι, Τσούτσης (71' Ντελέκος), Κοιλιάρας, Επιτροπάκης (46' Τριανταφύλλου), Κρητικός.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Σανδραβέλης, Π. Παπαδόπουλος, Ιωάννου (86' Διαμαντόπουλος), Παπαχρήστος (79' Ρεκλείτης), Αργυρόπουλος (66' Σκαρτσίλας), Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας, Μπούνας, Αλεξάντροβιτς, Φλίγκος.

Last modified onΔευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep