Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βουτιά στη Super League

Ο ΟΦΗ νίκησε Λεβαδειακό (1-0) και κόπωση και έκανε… μακροβούτι ανόδου.

 

Μόλις την Τετάρτη (20/07) έκανε την πρώτη του προπόνηση, με τους ποδοσφαιριστές ακόμα να… ξεφλουδίζουν από τα καλοκαιρινά μπάνια. Κλήθηκε να προετοιμαστεί με μία προπόνηση για να πάρει μέρος στα play off της Αθήνας και όχι μόνο βγήκε ζωντανός, αλλά είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβαορί για την άνοδο! Ο λόγος, φυσικά, για τον ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού το βράδυ της Παρασκευής (22/07) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και σήκωσε το Ηράκλειο στο πόδι.

 

Αν και ανέτοιμοι οι Κρητικοί ευτύχησαν να προηγηθούν στο 28’ όταν ο Λεωνίδας Καμπάνταης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μανώλη Ψωμά. Εκτός από το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, κέρδισε και την αποβολή του αμυντικού των Βοιωτών.

 

Με τους 500 και πλέον φίλους του ΟΦΗ να δημιουργούν ακόμα πιο ζεστή ατμόσφαιρα από τον… καύσωνα που επικρατούσε, ο Λεβαδειακός αντέδρασε και προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να φέρει το ματς στα ίσα. Ωστόσο, ο Ζντράβκο Πόποβιτς στο 50’ είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης με τις εντυπωσιακές του επεμβάσεις κράτησε το μηδέν παθητικό και δικαιολογημένα χρίζεται MVP.

 

Η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε μετά την αποβολή του Ερόλ Μπουλούτ στο 82’. Ο Τούρκος έπιασε από το λαιμό τον Πατρίκ Ντιμπαλά όταν δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Αιτία; Ο… διάλογος που άνοιξε ο Ιβάν Ρούσεφ με οπαδούς της πρώην ομάδας του τού Λεβαδειακού, με τους τελευταίους να πετούν καθίσματα στον αγωνιστικό χώρο.

 

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Πόποβιτς, Ντιμπαλά, Τριποτσέρης, Ψωμάς, Βασιλείου (46' Ναπολεόνι), Μαχαίρας, Ταραλίδης (32' Λισγάρας), Μπεγκόνια (69' Ζουρούδης).

 

ΟΦΗ: Bεζυρίδης, Μπούρμπος, Πίτσος, Γεωργίου, Μπουλούτ, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Ρόβας (73' Ρούσεφ), Ζορμπάς (73' Κατσικογιάννης), Παπουλής (90' Ζαχαράκης), Καμπάνταης.

 

Last modified onΣάββατο, 23 Ιούλιος 2011 04:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep