Ο «γηραιός» είναι... άρρωστος

Ο Ηρακλής ηττήθηκε 3-4 από τον εκπληκτικό Απόλλωνα Λάρισας στη Θεσσαλονίκη, παρότι κατάφερε να προηγηθεί με 3-1 στο ημίχρονο.

Ο Απόλλων Λάρισας απέδειξε πως δεν είναι φωτοβολίδα η φετινή του πορεία στην Football League και στηριζόμενος στο ιδιαίτερο ταλέντο των ποδοσφαιριστών του από την Βραζιλία, κατάφερε να «χορέψει» την ομάδα του Ηρακλή μέσα στο Καυτανζόγλειο και να πάρει απίστευτη νίκη με 4-3 που τον φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Σε ένα από τα πιο θεαματικά παιχνίδια του πρωταθλήματος, με επτά γκολ και τρία δοκάρια, νικητής στα σημεία ήταν ο Απόλλων Λάρισας που δεν έχασε την πίστη του για την επιτυχία ακόμη και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 με δύο γκολ που ήρθαν σε διάστημα τεσσάρων λεπτών.

Αντίθετα, ο Ηρακλής δείχνει πως έχει σοβαρά προβλήματα, αφού οι ποδοσφαιριστές του δεν αισθάνθηκαν σίγουροι για τον εαυτό τους ούτε όταν η ομάδα τους βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 4-3. Αντίθετα έκαναν πολλά λάθη, αιφνιδιάστηκαν από τις καλές τοποθετήσεις των αντιπάλων τους και σπάνια κέρδιζαν τις πρώτες μπάλες στις διεκδικήσεις. 

Στο τέλος της αναμέτρησης οι οπαδοί του «γηραιού» ήταν έξαλλοι για τη νέα μεγάλη αποτυχία της ομάδας και ζητούσαν από τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν τις φανέλες και να φύγουν. Πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπαίνει σε ακόμη ένα γύρο εσωστρέφειας και σίγουρα θα πρέπει να υπάρξουν πιο βαθιές εξελίξεις στη συνέχεια ώστε να βρει τον δρόμο της και να διεκδικήσει τον απόλυτο στόχο που μπορεί να έχει και είναι η άνοδος.

Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Ο Ηρακλής ευτύχησε να προηγηθεί με ωραίο σουτ του Περόνε  έπειτα από κάθετη μπαλιά του Καλτσά που τον έβγαλε μόνο με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λάρισας. Ο Μαρκολίνο με πολύ ωραία προσπάθεια έκανε το 1-1 με σουτ στο 17ο λεπτό, αφού πρώτα πέρασε τρεις ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Στη συνέχεια είχε δοκάρι Ο Ντούνης (25') και ήρθε ο καταλογισμός πέναλτι σε χέρι του Κοντοέ στο 27ο λεπτό για να το χάσει ο Περόνε και στην επαναφορά ο Κλέιτον να βάλει μπροστά στο σκορ τον Ηρακλή. Ακολούθησε κρεσέντο του Ηρακλή με δοκάρι του Μενδρινού (31') και γκολ του Καλτσά (32'). Πριν κλείσει το ημίχρονο, ο «γηραιός» είχε και άλλο δοκάρι με τον Ντούνη (44').

Το δεύτερο 45λεπτο ανήκει ουσιαστικά στον Απόλλωνα Λάρισας που κατάφερε να φτάσει στο 3-2 με τον Πολέτο (51') και στο 3-3 με τον Κοντοέ (58') και να ισορροπήσει το παιχνίδι. Εκεί βρήκε χώρους και με ένα ακόμη εκπληκτικό σλάλομ του Μαρκολίνο έφτασε στο 4-3 στο 87ο λεπτό, αφού ο Βραζιλιάνος πέρασε δύο φορές τον τερματοφύλακα Βοσνιάδη για να στείλει με σουτ την μπάλα στα δίχτυα. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 3-4  
ΓΚΟΛ: 10' Περόνε, 28' Κλέιτον, 32' Καλτσάς - 17' Μαρκολίνο, 51' Πολέτο, 58' Κοντοές, 87' Μαρκολίνο  
ΔΟΚΑΡΙΑ: 25' Ντούνης, 31' Μενδρινός, 44' Ντούνης  
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 27' Περόνε  
ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Χιντζίδης, Κούσας, Στάμου, Καλτσάς (76' Παναγιωτούδης), Μενδρινός, Ντούνης, Χασομέρης, Κλέιτον (62' Ρόβας), Περόνε (55' Πασάς).                                                                                               
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Κοντοές, Χατζής, Μαρκολίνο (88' Μπιμάι), Λούκας Ράμος, Τασιούλης (56' Λίταινας), Πολέτο (85' Καμπέρης), Λουκάο.    
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)  
ΒΟΗΘΟΙ: Θανασίάς (Ηπείρου) - Γκιόση (Θράκης)  

Last modified onΠέμπτη, 22 Νοέμβριος 2018 18:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep