Με οδηγό τον Ροχάνο

O Ροχάνο με δύο γκολ οδήγησε τη Νίκη Βόλου στην κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στον Θεσπρωτό. O Ροχάνο με δύο γκολ οδήγησε τη Νίκη Βόλου στην κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στον Θεσπρωτό.

Η Νίκη Βόλου επικράτησε με 2-1 του Θεσπρωτού με δύο γκολ του Ροχάνο.

Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία επικράτησε με 2-1 του Θεσπρωτού, ο οποίος δεν κατάφερε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση στους γηπεδούχους και απλά κατάφερε να μειώσει στο τέλος. Ο Ροχάνο ανέλαβε τον ρόλο του εκτελεστή για τους γηπεδούχους και λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο άνοιξε το σκορ και στο 60ο λεπτό ολοκλήρωσε το έργο του με δεύτερο τέρμα που έδωσε απόσταση ασφαλείας στην ομάδα του. Ο Μάουρο στο 74ο μείωσε για τον Θεσπρωτό που στη συνέχεια δεν κατάφερε να προβληματίσει ιδιαίτερα την ομάδα του Βόλου.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2-1

ΓΚΟΛ: 45΄, 60’ Ροχάνο – 74’ Μάουρο

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ισαάκ Χοβέ): Αποστολίδης, Παγώνης, K. Kυριακίδης, Αλιατίδης, Βοσνιάδης, Μπαλάφας (75’ Μπιτσάκος), Τσιώλης (86’ Γκαρσία), Ντομίνγκεθ, Ιορδανίδης, Κρουθ, Ροχάνο (78’ Καπός).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου Ε., Βιγιαφάνιε, Σταυρίδης, Νόνης, Κολτσίδας, Ευθυμίου, Ραμίρες, Γώγος, Κωνσταντίνου Β. (42΄Καρβούνης), Κολλάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιουματζίδης (Πέλλας)

ΒΟΗΘΟΙ: Δέλλιος (Πέλλας), Βρούζος (Πιερίας)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep