Σεφτέ με Πανσερραϊκό η Ξάνθη

Η Ξάνθη επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού σε φιλικό διεξήχθη στο Ξάνθη Αρένα. 

Την πρώτη της νίκη στα φιλικά προετοιμασίας βρήκε η Ξάνθη το Σάββατο (10/10) στην αναμέτρηση εναντίον του Πανσερραϊκού στο Ξάνθη Αρένα. Το τελικό 1-0 για τους Ακρίτες διαμόρφωσε ο Ράντοσλαβ Βασίλεφ με κεφαλιά στο 24ο λεπτό του αγώνα. 

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Τόνι Πόποβιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του έτσι ώστε να ανεβάσουν στροφές, και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα της Ξάνθης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από τις τρεις διαδοχικές ισσοπαλίες με Άρη Αβάτου, Καβάλα και Νέστο. 

Μέχρι το γκολ του Βούλγαρου επιθετικού τα Λιοντάρια στέκονταν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά χωρίς να απειλήσουν. Στο δεύτερο 45λεπτο, πάντως, ο ρυθμός έπεσε αισθητά λόγω και των πολλών αλλαγών που έγιναν από τους Τόνι Πόποβιτς, Πέτρο Στοΐλα.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Τόνι Πόποβιτς): Βέλιτς, Στάθης, Ρουσσάκης, Τσαμούρης, Παντελιάδης, Θυμιάνης, Τεσίγια, Σουλεϊμάν, Βασίλεφ, Σιατραβάνης, Αλή. Έπαιξαν και οι: Μπέντο, Ισαακίδης, Μπριλάντε, Κέβιν, Έλιοτ, Θ. Παπάζογλου, Ντίνας, Φασίδης, Βαλμάς, Χαλήλ Ιμπράμ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Καβουσάκης, Ζέρης, Κάλι, Κουτσίδης, Πίντο, Κρητικός, Τσιμίκας, Κονσί, Μέσι, Γεωργιάδης, Γκούρτσας. Έπαιξαν και οι: Γουναρίδης, Γιανναράκης, Τσόπελας, Γερόλυμος, Γράβας, Στεργίδης, Μασκανάκης, Ολαϊτάν, Πέτρου, Πράντο.

Last modified onΣάββατο, 10 Οκτώβριος 2020 18:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep