Άλωσε το Παγκρήτιο με Μαραθωνίτη

Ο Καραϊσκάκης επικράτησε 0-1 του Εργοτέλη με γκολ του Μαραθωνίτη. Τρίτη διαδοχική ήττα για την ομάδα του Ηρακλείου.

Σπουδαία επικράτηση για τον Καραϊσκάκη επί του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, για τη 16η αγωνιστική της Super League 2. Ο Μαραθωνίτης σκόραρε στο 71', το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους και οι Αρτινοί κατέκτησαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Για τους Κρητικούς αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες καλές φάσεις, με τον Καραϊσκάκη να απειλεί στο 7' με τον Δερμιτζάκη και τον Κατσιμήτρο να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ. Και η δεύτερη άξια αναφοράς ευκαιρία ανήκε στους Αρτινούς, όταν ο Μπρέμπος πέρασε και τον Κατσιμήτρο, αλλά έχοντας τραβηχτεί αρκετά αριστερά, μπερδεύτηκε και δεν πλάσαρε σωστά. Ο Εργοτέλης στο 37' έκανε την πρώτη του καλή ευκαιρία, όταν ο Μπουργάνης μπλόκαρε το σουτ του Τσέλιου. Στο τελείωμα του 45λέπτου ο Σερβιλάκης είχε δοκάρι, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο Εργοτέλης μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησε στο 50' και στο 59' με τον Μπουρσέλη και στο 62' με τον Μπουτσάκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Στο 71' ο Μαραθωνίτης με σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά νίκησε τον Κατσιμήτρο για το 0-1. Ο σκόρερ, μάλιστα, είχε μπει στο ματς στο 60' (αντί του Μπρέμπου).

Η ομάδα του Ηρακλείου πίεσε αρκετά τον Καραϊσκάκη. Είχε κατοχή μπάλας και μεγάλες ευκαιρίες με κυριότερη αυτή του 90'+7', όταν ο Μπεκατώρος έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Κόνραντ, κρατώντας απαραβίαστη την εστία της ομάδας του.

ΣΚΟΡΕΡ: 71' Μαραθωνίτης

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σερβιλάκης (78' Κόνραντ), Νεράλ (26' λ. τρ. Κατσούρι), Τσέλιος, Μπουτσάκης, Αμπντουλαχί, Κωστανάσιος (46΄ Μανουσάκης), Πατρινός (46' Μπουρσέλης), Κοκκίνης (71' Κουατένγκ).

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Μπεκατώρος, Τάμπας, Χατζηδίμπας, Κλιγγόπουλος, Μπρέμπος (60' Μαραθωνίτης), Δερμιτζάκης (66' Μαύρου), Ναζίμ, Λόβριτς, Βανκεβάι, Δούμτσιος (83' Νταλακούρας).

Διαιτητής: Κατόπης (Σάμου)
Βοηθοί: Κακαφώνης (Αχαΐας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

Last modified onΣάββατο, 20 Μάρτιος 2021 17:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep