Ισόπαλοι 0-0 ΑΕΛΚ και Παναιτωλικός

  • Written by Μανώλης Λαγουτάρης
  • Published in Ατζέντα
  • 0 comments

Από ένα δοκάρι είχαν η ΑΕΛΚ και ο Παναιτωλικός, αλλά δίχτυα δεν βρήκαν.

Η πρώτη εντός έδρας φιλική αναμέτρηση της ομάδας της Λέσβου γκολ δεν είχε. Είχε περίπου 600 φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς με τον Παναιτωλικό, τον Χέλγκε Παγιέρ στην εξέδρα και δύο δοκάρια.

Η Καλλονή αν και δεν βρίσκεται στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας με τους Αγρινιώτες στάθηκε πολύ καλά, ενώ ο Παναιτωλικός ικανοποίησε με την απόδοσή του και έδειξε ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές στη Football League.

Στο 15’ ο Φαβάλι με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Πασάς με πλασέ αστόχησε, ενώ στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε με τις πολλές αλλαγές. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μανούσο στο 51’ και το δοκάρι του Βλαστέλλη στο 89’. Ο Φαβάλι για τον Παναιτωλικό αστόχησε σε τετ α τετ στο 63’, ενώ σε σουτ του ίδιου στο 77’ ο Μάππάς απέκρουσε.

Σημειώνεται ότι τη διοίκηση του Παναιτωλικού φιλοξένησε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ στα επίσημα, με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Νίκο Καραγεωργίου να δηλώνει: «Δώσαμε ένα δυνατό φιλικό και περιμένουμε μέχρι την τελευταία ώρα να ενισχυθούμε. Με δουλειά θα φέρουμε τον Παναιτωλικό εκεί που του αξίζει».

Ο τεχνικός της ΑΕΛΚ, Τίμος Καβακάς είπε: «Ήμασταν λίγο κουρασμένοι από την προετοιμασία. Είχαμε έναν δυνατό αντίπαλο και θεωρώ ότι με τα φιλικά που θα δώσουμε το Σαββατοκύριακο με Πιερικό και Γιαννιτσά θα μοντάρω την ομάδα και θα έχω την ευκαιρία να δω ακόμα περισσότερα πράγματα».

ΑΕΛ Καλλονής: Μάππας (83’ Γόμος), Σερφά (63’ Λαμπρόπουλος), Κώτσιος (51’ Αναστασιάδης), Χωριανόπουλος (73’ Γάλας), Κριπιντίρης (65’ Σιλιγαρδάκης), Μαρσέλο, Λεοζίνιο (65’ Μανουσάκης), Μανούσος, Γκονζάλες (79’ Βλαστέλλης), Καζάκης (72’ Γιόνδης).

Παναιτωλικός: Τακίδης, Μπακάκης, Γκόλιας, Κούσας, Μουμίν, Μητρόπουλος (80’ Μήλιος), Σφακιανάκης (83’ Τζίτζης), Μύγας (73’ Μπογκντάνοβιτς), Φαβάλι, Δάρλας, Πασάς (85’ Κούσης).


Last modified onΔευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2012 03:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep