Η... τρέλα της ΕΡΑ

Η ΕΡΑ Σπορ έχει ρίξει «μαύρο» στη Super League 2, αλλά μεταδίδει κανονικά τους αγώνες των ομάδων της κατηγορίας στο Κύπελλο Ελλάδος.

Σε εκκρεμότητα συνεχίζει να βρίσκεται το θέμα της τηλεοπτικής στέγης στη Super League 2. Συμφωνία με την ΕΡΤ δεν υπάρχει, τουλάχιστον ακόμα, ενώ οι ΠΑΕ ψάχνουν τρόπους για το πώς θα λάβουν το περσινό πριμ κατάταξης. Η Δημόσια Τηλεόραση έχει διαμηνύσει ότι μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα των «στημένων» λεφτά δεν δίνει και όχι μόνο αυτό.

Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει απαγορεύσει ακόμα και τις μεταδόσεις των αγώνων του πρωταθλήματος της Super League 2 μέχρι, λέει, να ξεδιαλύνει το τοπίο. Την ίδια στιγμή, όμως στέλνει δημοσιογράφους να καλύψουν ραδιοφωνικά τα παιχνίδια των ομάδων της κατηγορίας για το Κύπελλο Ελλάδος! Παραδείγματα τα ματς Κοζάνη - Χανιά, ΑΕΛ - Τηλυκράτης και Καλαμάτα - Athens Kallithea. Εάν οι προαναφερθείσες ομάδες κοντράρονταν για την SL2, μεταδόση δεν θα γινόταν. Αφού, όμως παίζουν στον θεσμό του Κυπέλλου, τότε η κάλυψη γίνεται κανονικά.

Φυσικά, ούτε κατά διάνοια να πράξει το ίδιο σε ματς της μεγάλης κατηγορίας, όπου και εκεί υπάρχουν εμπλεκόμενοι. Για γέλια και για κλάματα...

Last modified onΠέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2023 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep