H... έμπνευση της ελληνικής διάσωσης

Πώς ο Πατ Ο' Σάλιβαν αποφάσισε να ενισχύσει την ομάδα του με Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Την Κυριακή (12/07) το flnews.gr είχε αποκαλύψει ότι πίσω από τις πιθανές μετακινήσεις των Ατματσίδη, Μαρίνου στην Ιρλανδία ήταν ο πρόεδρος της Λίμερικ, Πατ Ο' Σάλιβαν. Οι μεταγραφές αυτές, βέβαια, μόνο εύκολες δεν είναι δεδομένου ότι το πρωτάθλημα εκεί τελειώνει τον Οκτώβριο, όμως ο συγκεκριμένος παράγοντας αποκάλυψε τι τον... ενέπνευσε, προκειμένου να επιλέξει Έλληνες για την ενίσχυση της ουραγού ομάδας του.

«Θέλω να φέρω ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για να μας βοηθήσουν να αναρριχηθηθούμε στη βαθμολογία και δεν τους βλέπω στην Ιρλανδία», δήλωσε ο Σάλιβαν και τόνισε: «Δυστυχώς δεν μπορούμε να πάρουμε Άγγλους έως τον Ιούλιο. Τότε τι κάνουμε;

Κάθομαι στο σπίτι μου και παρακολουθώ με τη γυναίκα μου την ταινία «Shirley Valentine» και λέω ότι οι Έλληνες είναι καλοί τεχνικά και πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Το ποδόσφαιρο εκεί πρέπει να πάσχει από τη λιτότητα, άρα γιατί να μην κινηθούμε για Έλληνες; Είναι Ευρωπαίοι, οπότε γιατί να μην ενδιαφερθούμε. Είπα έτσι στην κόρη μου να μπει στο... Google και να αναζητήσει ποδοσφαιριστές. Τους έστειλα e-mail και τους έκανα γνωστό τι ψάχνω. Μας έστειλαν πληροφορίες για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Μιλήσαμε με συγκεκριμένους παίκτες τους όρους και τις συνθήκες δουλειάς. Τώρα κοιτάμε να τους φέρουμε για δοκιμή και είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε ως το τέλος του μήνα. Από τη στιγμή που μπορώ να βρω ποδοσφαιριστές που θα παίξουν για τη Λίμερικ με ένα σύντομο συμβόλαιο ή ακόμα και με μεγαλύτερο, γιατί να μην το κάνουν και οι Έλληνες;».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Ιούλιος 2015 11:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep