Ευχαριστήριο Θεοδοσιάδη στον Απόλλωνα Λεμεσού

Ο 48χρονος προπονητής, Σάκης Θεοδοσιάδης φιλοξενήθηκε για μία εβδομάδα από τον Απόλλωνα Λεμεσού στο πλαίσιο εργασίας για το UEFA Pro και δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες και την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι Γαλάζιοι.

Στην Κύπρο και τη Λεμεσό βρέθηκε το διάστημα 16 - 23 Οκτωβρίου ο προπονητής, Σάκης Θεοδοσιάδης στο πλαίσιο εκπαιδευτικής διαδικασίας για την απόκτηση διπλώματος UEFA Pro. Ο 48χρονος τεχνικός φιλοξενήθηκε από τον Απόλλωνα Λεμεσού και δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες και την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι Γαλάζιοι του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Η δήλωσή του:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Απόλλωνα Λεμεσού, τον πρόεδρο κύριο Νίκο Κίρζη και σε όλα τα στελέχη για την άψογη φιλοξενία που μου επιφύλαξαν στο διάστημα της παραμονής μου στην Κύπρο. Θα ήθελα να σταθώ ιδιαιτέρως στον τεχνικό διευθυντή, κύριο Μάκη Παπαϊωάννου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή μου παρείχε τα πάντα και με έκανε αμέσως να αισθανθώ οικεία, κάνοντας ακόμα πιο ευχάριστη την επικοδομητική αυτή εβδομάδα.

Επέστρεψα στην Ελλάδα, έχοντας λάβει πολύτιμες γνώσεις από την άρτια οργάνωση ενός κλαμπ που δουλεύει σε ευρωπαϊκά πρότυπα, αναπτύσσεται διαρκώς και έχει έναν καταξιωμένο προπονητή. Ανταλλάξαμε απόψεις με τον κύριο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τους συνεργάτες του. Ο ίδιος και το staff του ήταν πρόθυμοι να μου εξηγήσουν τα πάντα σε ό,τι αφορά στον τρόπο δουλειά τους και τους οφείλω ένα μεγάλο «ευχαριστώ». Ο Απόλλων Λεμεσού, άλλωστε, είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί, διαθέτει εκπληκτικές προπονητικές εγκαταστάσεις και πάνω απ' όλα στελέχη που έκαναν τα πάντα για να μου μεταδώσουν την τεχνογνωσία τους και να μου παρέχουν πολύτιμα «εφόδια» για το μέλλον».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Λεμεσό ο Θεοδοσιάδης παρακολούθησε το παιχνίδι Α.Ε. Ζακακίου - Απόλλων Λεμεσού (0-5), αλλά και την αναμέτρηση των Νέων του Απόλλωνα κόντρα στον Ολυμπιακό μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της Ακαδημίας, κύριο Πάμπο Πίττα και το μέλος του Δ.Σ και Υπεύθυνο της Ακαδημίας, κύριο Hiko Rajczyk.

Last modified onΤρίτη, 24 Οκτώβριος 2023 14:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep