Λουκίνας: «Καθήκον η άνοδος»

Ο Γιάννης Λουκίνας δήλωσε ότι «θα πεθάνουμε στο γήπεδο για να ανεβάσουμε την Athens Kallithea στη μεγάλη κατηγορία».

Όαση χαρακτήρισε την Athens Kallithea για το ποδόσφαιρο ο Γιάννης Λουκίνας. Μία ημέρα μετά τη βράβευσή του ως πρώτος σκόρερ στον Β' όμιλο ο επιθετικός των Κυανόλευκων μίλησε στο Metropolis 95.5 και τόνισε ότι είναι καθήκον να βγει η ομάδα κατηγορία.

Για το σχόλιο του Νίκου Αναστόπουλου ότι ο Λουκίνας «είναι είναι κίνδυνος θάνατος μπροστά κι αυτό το φανερώνουν οι αριθμοί του»:

«Ο νούμερο ένα επιθετικός είναι ο Νίκος Αναστόπουλος και όταν ένας τέτοιος άνθρωπος λέει τόσο καλά πράγματα για σένα, τότε τλειώνουν όλα. Οι συνθήκες τότε με τώρα είναι διαφορετικές και είναι λάθος να κάνουμε συγκρίσεις. Ένας κορυφαίος επιθετικός για εκείνη την εποχή ήταν ο κ. Αναστόπουλος αλλά θεωρώ και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο θα ήταν εξίσου καλός».

Για τους αγαπημένους του επιθετικούς και το ψευδώνυμό του:

«Αγαπημένος μου επιθετικός είναι ο Φώτης Ιωαννίδης και ειδικά για τα στοιχεία που βλέπω, είναι άξια στους κορυφαίους. Όσον αφορά το ψευδώνυμο του Λούκι Λουκ, μου το έβγαλαν από μικρή ηλικία. Δόξα τω Θεό τα γκολ τα βάζω, δεν έχω παράπονο. Το γκολ είναι θέμα ενστίκτου, θέμα προπόνησης και το πώς έχεις δουλέψει τα τελειώματά σου, τις επαφές σου και τις τοποθετήσεις σου. Είναι ένας συνδυασμός όλων. Αν έχεις αυτό το πακέτο, είσαι καλά. Το πιο σημαντικό είναι τι παίκτες έχεις δίπλα σου. Για παράδειγμα ο Κέιν και ο Χάαλαντ αν δεν έχουν τους κατάλληλους παίκτες για να τους τροφοδοτήσουν δεν θα σκοράρουν».

Για τη βράβευσή του:

«Είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου. Νιώθω ευλογημένος γι' αυτά που έχω καταφέρει. Νιώθω περήφανος και δεν είναι εύκολο να είσαι σταθερά εκεί κι ας υποτιμούν κάποιοι τη Super League 2. Για έναν επιθετικό τα νούμερα παίζουν ρόλο και ειδικά για έναν Έλληνα επιθετικό, γιατί δεν κρίνονται το ίδιο με τους ξένους. Δυστυχώς οι ομάδες ξοδεύουν λεφτά σε ξένους παίκτες που δεν μπορούν να φτάσουν τους Έλληνες ούτε στο μισό. Αν δείτε από την 6η θέση και μετά οι ομάδες έχουν παίκτες από τη δεύτερη και την τρίτη κατηγορία της Αργεντινής και της Πορτογαλίας. Δεν μπορώ να καταλάβω τι βλέπουν και δεν δίνουν ευκαιρίες στα δικά μας παιδιά».

Για την Athens Kallithea:

«Η Καλλιθέα είναι μία όαση για το ποδόσφαιρο συνολικά. Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν διαφορετική κουλτούρα για το ποδόσφαιρο. Είναι καθήκον μας να βγάλουμε την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία και θα πεθάνουμε στο γήπεδο για να τα καταφέρουμε».

Last modified onΤρίτη, 28 Νοέμβριος 2023 21:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep