Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Βερπακόφσκις: «Λίγα, αλλά σημαντικά»

Πρόθεση παραμονής στον Εργοτέλη από τον Μάρις Βερπακόφσκις.

Ο διεθνής επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου αγωνίστηκε πρόσφατα με την Εθνική Λετονίας απέναντι στη Βοσνία και οι συμπατριώτες του δεν έχασαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν για την παρουσία του στη χώρα μας και τον Εργοτέλη.

Ο Βερπακόφσκις, λοιπόν, σε ιστοσελίδα της πατρίδας του εξέφρασε πρόθεση παραμονής και το flnews.gr σας παρουσιάζει πρώτο τα κυριότερα σημεία της.

«Η σεζόν ήταν αρκετά επιτυχημένη, γιατί πετύχαμε τον στόχο της ανόδου και είμαι χαρούμενος, γιατί μπορεί να μην σημείωσα πολλά γκολ, όμως αυτά ήταν σημαντικά», είπε ο διεθνής Λετονός και σε ερώτηση για το αν συνεχίσει (υπάρχει οψιόν ανανέωσης μετά την άνοδο), τόνισε: «Από ότι ξέρω οι Μπουχαλάκης, Τζανακάκης θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό. Προς το παρόν δεν υπάρχουν μηνύματα για άλλα συμβόλαια. Σύντομα θα αποφασίσει η διοίκηση. Εύχομαι να μείνω». Σε εκείνο το σημείο ο συντάκτης ανέφερε ότι ο Βερπακόφσκις δεν έχει κάποια καλύτερη προσφορά στα χέρια του και αναφέρθηκε στα δύο γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό και σε αυτό στο φινάλε, που σφράγισε την άνοδο.

Για την «κοιλιά» που έκανε ο Εργοτέλης, ο «Βέρπα» είπε: «Δεν υπήρχαν τραυματισμοί. Υπήρχε ψυχολογική πίεση και νευρικότητα όσο το πρωτάθλημα έφτανε στο τέλος του. Δεν σκοράραμε, άλλαξε ο προπονητής, όμως μετά ήμασταν και πιο τυχεροίο».

Για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, συμπλήρωσε: «Παίζαμε πολύ άσχημα και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Όμως βάσει των υπόλοιπων αποτελεσμάτων, ξέραμε ότι ένα γκολ ήταν αρκετό για να ανεβούμε, όπως και έγινε».

Last modified onΤρίτη, 11 Ιούνιος 2013 14:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep