Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Ογκουνσότο: «Ήρθα για μεγάλη μπάλα»

Ο Νιγηριανός στράικερ μιλάει στο «FL News» και στέλνει το μήνυμα ότι ήρθε και πάλι στην Ελλάδα για πολλά γκολ.

«Πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην Ελλάδα και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλω να βάλω πολλά γκολ, να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου. Η Β' Εθνική είναι δυνατό πρωτάθλημα και μπορώ μέσα από τις εμφανίσεις μου να αναδειχθώ».

Στην Αναγέννηση Επανομής θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάτρικ Ογκουνσότο. Ο 29χρονος επιθετικός, ο οποίος πέρασε από ΟΦΗ και Εργοτέλη, μας μιλάει για το νέο ξεκίνημα που κάνει στη χώρα μας. Ο ικανός επιθετικός υπέγραψε την Τετάρτη (25/7) συμβόλαιο με τους «πράσινους» και στοχεύει να πραγματοποιήσει μια σούπερ σεζόν.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΚ ΟΓΚΟΥΝΣΟΤΟ

«Η Επανομή είναι καλή ομάδα. Είδα ότι πέρσι ήταν ένατη στο πρωτάθλημα. Φέτος θέλω να τα πάει ακόμα καλύτερα, με εμένα στη σύνθεσή της. Πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην Ελλάδα και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλω να βάλω πολλά γκολ, να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου. Η Β' Εθνική είναι δυνατό πρωτάθλημα και μπορώ μέσα από τις εμφανίσεις μου να αναδειχθώ. Ευχαριστώ τους ανιθρώπους της Επανομής για την πρόταση που μου έκαναν και υπόσχομαι ότι θα βοηθήσω την ομάδα να τα πάει καλά στο πρωτάθλημα».

Last modified onΠέμπτη, 26 Ιούλιος 2012 10:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep