Ήρωες και... offshore

Πηγή φωτ.: 12sports.gr Πηγή φωτ.: 12sports.gr

Εκατέρωθεν «βέλη» από Διαγόρα και Ρόδο.

Μετά τη νίκη (1-0) του Διαγόρα απέναντι στη Ρόδο ακολούθησαν ανακοινώσεις από τις δύο ΠΑΕ. Οι Κυανέρυθροι χαρακτήρισαν ήρωες τους ποδοσφαιριστές των Πράσινων και αναφέρθηκαν στα ανοικτά δικαστικά μέτωπα. Η Ρόδος απάντησε με αναφορά σε offshore εταιρείες.

Η ανακοίνωση του Διαγόρα:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας θα ήθελε να συγχαρεί την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής. Επίσης, θέλει να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές τις ΠΑΕ Ρόδος και μόνο τους ποδοσφαιριστές, για το ήθος και την επαγγελματικότητα τους. Είναι πραγματικά ήρωες!

Τους ευχόμαστε υγεία και στο τέλος να τα καταφέρουν, γιατί μόνο αυτοί στέκονται στο ύψος τον περιστάσεων. Επειδή εμείς ζούμε στην Αθήνα και τα μαθαίνουμε πρώτοι, έχετε ακόμα να αντιμετωπίσετε και μια απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας που εκκρεμεί, αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορείτε να τα βάλετε με την «τεράστια» διοίκησή σας που κάνει ότι μπορεί για να σας σχολιάζει αρνητικά ολόκληρη η Ελλάδα, με…περίεργες «Κάρτες Υγείας» και αποκορύφωμα, τη χρησιμοποίηση αμυντικού ποδοσφαιριστή στην θέση του τερματοφύλακα, γιατί δεν είχε την διορατικότητα ώστε να φτιάξει ένα άρτιο ρόστερ ομάδας. Ντροπή!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλαθλο κόσμο του Διαγόρα και ιδιαίτερα, στην «Θύρα 6», που τη θέλουμε δίπλα μας μέχρι το τέλος. Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί…».

Η απάντηση της Ρόδου:

«Η ΠΑΕ Α.Σ. ΡΟΔΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΑΚΤΙΕΣ (OFFSHORE) ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ! Η ΠΑΕ Α.Σ. ΡΟΔΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ 600.000 ΕΥΡΩ, ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΠΟΥ Η ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ!

Η ΠΑΕ Α.Σ. ΡΟΔΟΣ, για τα περί ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΞΙΑΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SL2 (την κατέκτησε όχι με αναδιαρθρώσεις, όπως οι υπεράκτιες εταιρείες, αλλά εντός των γηπέδων)! Η ΠΑΕ Α.Σ. ΡΟΔΟΣ, ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΒΛΕΠΕΙ, ΟΤΙ <<ΙΣΤΟΡΙΚΑ>> Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ Α.Σ. ΡΟΔΟΣ!

Η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ, ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΙΣΧΥ.

Υ.Σ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ TO ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ, ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ SL2, ΟΠΟΤΕ ΟΙ «ΗΡΩΕΣ» ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ 3-0! ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΤΕ!».

Last modified onΤρίτη, 22 Φεβρουάριος 2022 12:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep