Δανεικό σε Μακεδονικό ο Πανσερραϊκός

Ο Θανάσης Λιούμης μετακινήθηκε από τα Λιοντάρια στους Θεσσαλονικείς.

Την απόκτηση του 20χρονου επιθετικού Θανάση Λιούμη από τον Πανσερραϊκό ανακοίνωσε ο Μακεδονικός. Ο νεαρός είχε 2 συμμετοχές με τα Λιοντάρια φέτος και παραχωρήθηκε δανεικός. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θανάση Λιούμη από τον Πανσερραϊκό, υπό μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν 2022/23.

Ο 22χρονος (4/6/2002) υψηλόσωμος (1.90μ.) επιθετικός έμαθε ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού, έχοντας 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Super League 2 Κ19 σε ηλικία 17 ετών. Έπειτα υπέγραψε στον Πανιώνιο, με τον οποίο διήνυσε στην Γ Εθνική δύο εξόχως παραγωγικές σεζόν (10 γκολ και πρωτάθλημα στην πρώτη, 14 γκολ στην δεύτερη!

Οι εμφανίσεις του προσέλκυσαν τα βλέμματα συλλόγων από μεγαλύτερες κατηγορίες και ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που τον έντυσε τελικά στα δικά του χρώματα, το περασμένο καλοκαίρι. Με τους Σερραίους, ο Λιούμης κατέγραψε έως τώρα δύο συμμετοχές ως αλλαγή (στον αγώνα Κυπέλλου με το Αιγάλεω και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή).

Στο υπόλοιπο της σεζόν 2022/23, ο Αθηναίος επιθετικός θα αναζητήσει την αναζωπύρωση της σχέσης του με τα αντίπαλα δίχτυα φορώντας τα «πράσινα» του Μακεδονικού, από τον οποίο αποκτήθηκε υπό μορφή δανεισμού. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Θανάση στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγιή και επιτυχημένη θητεία στην ομάδα!».

Last modified onΣάββατο, 14 Ιανουάριος 2023 20:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep