Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρεμιέρα με... παρέλαση!

Στα τέλη Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League!

 

 

Οι δικαστικές εκκρεμότητες που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τη δεύτερη και τρίτη τη τάξει κατηγορία έχουν ως αποτέλεσμα την αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος, την οποία η διοργανώτρια αρχή είχε προαναγγείλει για τις 4 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, αφού ακόμα κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα της Football League!

Με δεδομένο ότι ο ΟΠΑΠ χρειάζεται περίπου 20 ημέρες για να ετοιμάσει τα δελτία του ΠΡΟ-ΠΟ, τότε η έναρξη υπολογίζεται για το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, αφού είναι απίθανο ακόμα και στα μέσα Σεπτεμβρίου να έχουν τελεσιδικήσει όλες οι αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον ομάδων όπως οι Αστέρας Τρίπολης, Τρίκαλα, Ηλιούπολη, Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα... Και μέσα σε όλα αυτά ο Φωκικός και ο Ηρακλής Ψαχνών περιμένουν το ενδεχόμενο να διεκδικήσουν την άνοδό τους σε αγώνα μπαράζ, που προγραμματιζόταν για τα μέσα Αυγούστου!

Υπάρχουν, πάντως, και οι απαισιόδοξοι, οι οποίοι αναφέρουν ότι το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο, αλλά πολύ αργότερα...

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep