Αρνήθηκε την κατηγορία η ΑΕΛ

Η απολογία των Βυσσινί για τις αποβολές των Τσαρέα, Παπαϊωάννου στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Με βαριά «καμπάνα» κινδυνεύει η ΑΕΛ και οι Κώστας Τσαρέας (φροντιστής), Γιάννης Παπαϊωάννου (γυμναστής), οι οποίοι αποβλήθηκαν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό γιατί, σύμφωνα με τον διαιτητή, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθούν. Την Παρασκευή (19/04) η θεσσαλική ομάδα απολογήθηκε ενώπιον του αθλητικού δικαστή και αρνήθηκε την κατηγορία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η δικηγόρος Δόξα Τσαγκαράκη προσκόμισε φωτογραφικό υλικό και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Παρότι το παιχνίδι ήταν «τελικός» για την ΑΕΛ δεν υπήρξε καμία έκνομη ενέργεια. Αρνούμαστε την κατηγορία. Πριν την επίδειξη της κόκκινης στον Τσαρέα ο διαιτητής έδειξε κίτρινη στον προπονητη. Ο Τσαρέας ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου και όπως φαίνεται στο video, δεν απευθύνεται στον διαιτητή. Ο διαιτητής μιλά με τον γιατρό της ομάδας. Το μόνο που έκανε ο Τσαρέας ήταν να χειροκροτήσει τους παίκτες και να τους εμψυχώσει. Σε ό,τι αφορά στην αποβολή του Παπαϊωάννου, στο 17', βρίσκεται πολύ πιο πίσω από τον διαιτητή. Ο σπίκερ του αγώνα ανέφερε την αποβολή, αλλά δεν περιέγραψε ούτε είσοδο στον αγωνιστικό χώρο».

Ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιώργος Τσιόγκας που κατέθεσε ως μάρτυρας, είπε:

«Παιζόταν μια κατηγορία και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Μέχρι και ο Λεβαδειακός ευχαρίστησε για τη φιλοξενία. Ο Τσαρέας δεν μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Μπήκαν μόνο οι αρμόδιοι για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε πεσμένο ποδοσφαιριστή. Ο Τσαρέας ήταν όρθιος και χειροκροτούσε. Στο ημίχρονο ρώτησα τον διαιτητή, γιατί του έδειξε κόκκινη και μου απάντησε ότι "κάτι είπε". Ο γυμναστής ήταν στη θέση του, δεν έχει εισέλθει ούτε αυτός. Είναι λάθος του διαιτητή και για τους δύο».

Ο αθλητικός δικαστής, πάντως, ότι η ποινή είναι αυστηρή για το συγκεκριμένο αδίκημα και ζήτησε το υλικό από την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα.

Last modified onΚυριακή, 21 Απρίλιος 2024 16:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep