Επτά κατά ΠΑΣ Γιάννινα

Νέες αιτήσεις κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ομάδας της Ηπείρου στην ΕΕΑ.

Νέες αιτήσεις κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσαν στην ΕΕΑ έξι πρώην ποδοσφαιριστές των Κυανόλευκων. Πρόκειται για τους Γκαρόζη, Μαραγκουδάκη, Γκόσεφ, Σεϊτάνοφ, Αθανασίου και Μπούρμπο. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε απορρίψει τις αιτήσεις τους στις 9 Φεβρουαρίου και όλοι τους ζήτησαν την ανάκληση της απόφασης.

Η συζήτηση των παραπάνω αιτήσεων αναβλήθηκε για τις 15 Μαΐου, όπως και η αίτηση κατάπτωσης που κατέθεσε ο Βασίλης Μπλέτσας σε βάρος της ομάδας της Ηπείρου. Αναλυτικά:

«Αίτηση του πρώην αθλητή Βασιλείου Μπλέτσα περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966. ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ 15-5-2024 ΑΝΕΥ ΚΛΗΤΕΥΣΕΩΣ

Αίτηση των πρώην αθλητών Ευστρατίου Γκαρόζη, Μάρκου Μαραγκουδάκη, Vlatko Gosef, Georgi Sheytanov, Δημητρίου Αθανασίου και Χρήστου Μπούρμπου περί ανάκλησης της από 09.02.2024 απόφασης της Επιτροπής, αφορώσας την απόρριψη αίτησής τους περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966. ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ 15-5-2024 ΑΝΕΥ ΚΛΗΤΕΥΣΕΩΣ».

Last modified onΠέμπτη, 16 Μάιος 2024 11:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep