«Απορώ που γίνεται ντόρος»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι ο ΠΟΤ Ηρακλής δεν θα είναι υπεύθυνος αν υποβιβαστεί ο Καμπανιακός ή, η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αντίστροφα για το ματς με τον Καμπανιακό μετρά ο ΠΟΤ Ηρακλής και ο Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι η παραμονή κρίνεται σε μαραθώνιο αγώνων και όχι σε ένα παιχνίδι. Όπως τόνισε, η ομάδα του δεν θα είναι υπεύθυνη για τον υποβιβασμό, είτε του Καμπανιακού, είτε της Αναγέννησης Καρδίτσας. Τοποθετήθηκε ακόμα στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ, σε παίκτες, προπονητές και τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα στην Αθήνα και την οδήγησε στη νίκη, σ’ έναν αγώνα που αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολος με αντίπαλο τον Ερμή Σχηματαρίου. Μακάρι και αύριο ο ΗΡΑΚΛΗΣ να καταφέρει να κερδίσει και τον Πανιώνιο στον τελικό και να πάρει την άνοδο στην κατηγορία όπου ανήκει πραγματικά! Είναι κάτι που το θέλει όλη η “κυανόλευκη” οικογένεια και φυσικά και εγώ προσωπικά αλλά και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΗΡΑΚΛΗ!

Έχω μάθει στη ζωή μου να χαίρομαι με τις χαρές μου και να στενοχωριέμαι με τις λύπες μου. Κι αυτό το έχω περάσει και στους παίκτες μου, σε όποια ομάδα κι αν έχω βρεθεί. Την Τετάρτη παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι των play out με αντίπαλο τον Καμπανιακό, ο οποίος καίγεται για τη νίκη ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Ωστόσο, δεν φταίμε εμείς για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αντίπαλοί μας, καθώς υπήρχαν 10 αγώνες στο μίνι αυτό πρωτάθλημα κι όχι μόνο ένας. Απορώ γιατί γίνεται τόσος ντόρος για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Την ίδια ώρα αγωνίζεται και η Καρδίτσα που επίσης θέλει βαθμούς με τον ΠΑΟΚ Β’, όμως κανείς δε μιλάει για τον αγώνα αυτόν.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας του, εμείς είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τον ΗΡΑΚΛΗ και για κανέναν άλλον. Το ξεκαθαρίζω. Σε 9 αγώνες διατηρήσαμε το αήττητο, σωθήκαμε αρκετά νωρίς και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό, διότι παλέψαμε υπό αντίξοες συνθήκες. Αν κερδίσουμε την Τετάρτη, δεν θα είμαστε οι φταίχτες για τον υποβιβασμό του Καμπανιακού, τον οποίο τιμούμε και σεβόμαστε. Αν από την άλλη χάσουμε, πάλι δεν θα φταίμε που θα χάσει την κατηγορία η Αναγέννηση Καρδίτσας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τίποτε δεν κρίνεται μόνο σε ένα 90λεπτο, υπήρχε ένας μαραθώνιος αγώνων για όλους μας ώστε να μαζέψουμε βαθμούς, οπότε οτιδήποτε ακούγεται είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Για ακόμη μία φορά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και τους συνεργάτες μου, που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έσωσαν με ευκολία την ομάδα μας. Σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αγωνιστήκαμε κόντρα σε όλους και σε όλα, έχοντας να αντιμετωπίσουμε σε ουκ ολίγα παιχνίδια εχθρικές διαιτησίες που μας στέρησαν είτε βαθμούς, είτε πολύτιμους ποδοσφαιριστές μας με κάρτες.

Τώρα, όσον αφορά την επικείμενη αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, μακάρι να επέλθει η συμφωνία, αν είναι για το καλό της ομάδας μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξει ο ΗΡΑΚΛΗΣ επίπεδο, είναι τεράστια ομάδα που αξίζει να βρίσκεται ψηλά κι όχι να αγωνίζεται για την επιβίωση του. Θα είναι χαρά μου να δω τον ΗΡΑΚΛΗ εκεί που πραγματικά ανήκει κι ας μην είμαι εγώ στα πλάνα της νέας Διοίκησης, όπως διαβάζω σε κάποια δημοσιεύματα που έρχονται στο φως. Άλλωστε, εγώ δεν ήρθα εδώ για να αποδείξω κάτι. Ήρθα γιατί μου ζητήθηκε απ’ τους ανθρώπους της ομάδας να σώσουμε τον ΗΡΑΚΛΗ, σε μία περίοδο που η ομάδα έπρεπε να βοηθηθεί. Και νομίζω πως κι εγώ απ’ την πλευρά μου έκανα το αυτονόητο μαζί με τους συνεργάτες μου και τους παίκτες μου.

Αυτό που πραγματικά με στενοχωρεί αφάνταστα, είναι για τους ποδοσφαιριστές μου, τους οποίους κάποια δημοσιεύματα τους φέρνουν εκτός ομάδας τη νέα περίοδο. Πιστέψτε με πως αρκετά παιδιά που πάλεψαν όλο αυτό το διάστημα κι έδωσαν και την ψυχή τους για την ομάδα, αξίζουν να βρίσκονται και του χρόνου στο ρόστερ για να διεκδικήσουν την πολυπόθητη άνοδο. Δεν θέλω κάποιοι να τα ισοπεδώνουν όλα και να μηδενίζουν τον αγώνα που έχουν κάνει τα παιδιά για να κρατήσουν τον ΗΡΑΚΛΗ στην κατηγορία σε εποχές σκληρές και καθόλου φιλικές για την ομάδα μας».

Last modified onΚυριακή, 19 Μάιος 2024 14:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep