Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξύλο στην Καβάλα!

Ένταση και γενικευμένα επεισόδια στο ημίχρονο του αγώνα Καβάλα - Εθνικός Γαζώρου.

Οι έντονες συζητήσεις που είχαν οι ποδοσφαιριστές στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης Καβάλα – Εθνικός Γαζώρου έφεραν την έκρηξη με το σφύριγμα της λήξης του 45λεπτου. Αρχικά η διαμαρτυρία του Κατσαβάκη για το πέναλτι που δόθηκε στην Καβάλα. Ο αμυντικός του Εθνικού Γαζώρου θεωρούσε πως είναι εξ επαφής το σουτ και το χέρι είναι ακούσιο. Τελικά στο κέντρο συγκεντρώθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, μπήκαν και οι αναπληρωματικοί και μετά η αστυνομική δύναμη. Ο διαιτητής προσπάθησε να τους στείλει προς τα αποδυτήρια, αλλά οι συμπλοκές μεταξύ ανθρώπων που ήταν στον αγωνιστικό χώρο, στους πάγκους και γενικά σε όλο τον χώρο έγιναν ένα στο γήπεδο.

Στην αρχική συμπλοκή ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές έτρεξε ο Ντουτσαρίδης να τους σταματήσει. Τράβηξε έναν από τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού Γαζώρου και εκείνος έπεσε κάτω με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ότι τον χτύπησε.

Αντίθετα ο Ν’ Ντιαγιέ ήταν εκείνος που έδωσε γροθιά στον Κοσμίδη του Εθνικού Γαζώρου, αλλά δεν έγινε αντιληπτός. Ο διαιτητής προσπάθησε ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις να κυνηγήσει τον Ντουτσαρίδη και να του δείξει κόκκινη κάρτα σε μια στιγμή πανικού στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά του έδειξε τον δρόμο για τα αποδυτήρια, ενώ ο Ν’ Ντιαγιέ βγήκε στο ημίχρονο ως αλλαγή για να μην συνεχιστούν τα επεισόδια.

Ο Κοσμίδης που δέχθηκε το χτύπημα επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο με τέσσερα ράμματα και δεμένο το κεφάλι του.

Last modified onΔευτέρα, 25 Φεβρουάριος 2013 21:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep