Οι αριθμοί της 19ης αγωνιστικής

  • Written by Γιάννης Σάντολης
  • Published in Θέματα
  • 0 comments
Τα στατιστικά του πρωταθλήματος της Football League για την 19 αγωνιστική. Τα στατιστικά του πρωταθλήματος της Football League για την 19 αγωνιστική.

Στατιστικά και ρεκόρ των ομάδων της Football League για τις αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΝΤΟΛΗΣ

Κάθε αγωνιστική έχει τη δική της σημασία για τους πρωταγωνιστές που βάζουν την σφραγίδα τους με ξεχωριστές επιδόσεις στην κατηγορία και η μέρα γινεται ιδιαίτερη για τη Νίκη Βόλου που έκανε την πρώτη νίκη στην ιστορία της εκτός έδρας επί του Ηρακλή, ή για τους ποδοσφαιριστές που σημείωσαν τα πρώτα τους γκολ στην Β' Εθνική.

150

ισοπαλίες στην Β' Εθνική συμπλήρωσε η Παναχαϊκή με αυτή του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό στον Βόλο.

Η Νίκη Βόλου πέτυχε την πρώτη της νίκη εκτός έδρας επί του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στις διοργανώσεις όπου πήραν μέρος μαζί (Α’,Β’ Εθνική και Κύπελλο) αφού στους προηγούμενους αγώνες μετρούσε 9 ήττες και είχε αποσπάσει 1 ισοπαλία! Τα τέρματα είναι 28-9 υπέρ του «Γηραιού».

770

γκολ παθητικό έχει πλέον ο Φωστήρας με το τέρμα που δέχθηκε στην Καλλιθέα. 480 τέρματα έχει δεχθεί πλέον η Κέρκυρα με αυτό στην Καρδίτσα.

40

ήττες σε 93 αγώνες στα τρία χρόνια που βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία έχει πλέον ο Φωκικός με αυτή που έκανε το Σάββατο στον Πύργο από τον Πανηλειακό.

50

γκολ έχει δεχθεί ο Εθνικός Γαζώρου στα δύο χρόνια που αγωνίζεται στην Football League. To πρώτο γκολ το δέχθηκε από τον Γιώργο Χιονίδη στις 29 Σεπτεμβρίου 2012 στο πρώτο ματς που έδωσε στην κατηγορία και ήταν το Ηρακλής – Εθνικός Γαζώρου 3-3. Σε εκείνη την αναμέτρηση ο Χιονίδης είχε σημειώσει δύο γκολ.

6

διδοχικές ισοπαλίες είχε ο Τύρναβος στο πρωτάθλημα και όλες με 0-0. Δεν είχε σκοράρει μέσα στο 2014 και δεν είχε δεχθεί και γκολ. Το 1-1 με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά έβαλε τέλος και στα δύο σερί.

540

λεπτά χωρίς γκολ έχει συμπληρώσει η Δόξα Δράμας που τελευταία φορά βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις της 13ης αγωνιστικής και στην εντός έδρας νικη με τον Βατανιακό με 2-1. Ο Πασχάλης Κάσσος είναι ο τελευταίος της σκόρερ.

Το πρώτο τους τέρμα στην Β’ Εθνική πέτυχαν οι Γιώργος Ποτουρίδης και Θωμάς Γιαλαμίδης (Βατανιακός), Κώστας Αχαλινόπουλος (Αιγινιακός) και Κώστας Χατζηστεφάνου (Αναγέννηση Γιαννιτσών).

Να σημειωθεί ότι οι αριθμοί αφορούν τις επιδόσεις ομάδων και παικτών σε επίπεδο Β’ Εθνικής.

 

Last modified onΤρίτη, 11 Φεβρουάριος 2014 18:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep