Ιρλανδική στήριξη!

Πώς η ιρλανδική ομάδα Λίμερικ στηρίζει τη χώρα μας με μεταγραφές ανέργων Ελλήνων.

Στο τουρνουά FIF Pro μετείχε πρόσφατα η ελληνική ομάδα ανέργων ποδοσφαιριστών. Και λίγες ημέρες μετά δύο εξ αυτών βρήκαν ομάδα στην... Ιρλανδία! Όπως έγινε γνωστό μέσω του ΠΣΑΠ οι Παναγιώτης Ατματσίδης, Γιώργος Μαρίνου συμφώνησαν με ιρλανδική ομάδα που μετέχει στην πρώτη κατηγορία, όμως το ρεπορτάζ του flnews.gr αναφέρει ότι αυτές οι μετακινήσεις είναι προϊόν της διάθεσης ενός Ιρλανδού να δείξει τη στήριξή του στη χώρα μας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, ο σύλλογος που αναμένει την Τρίτη (14/07) την άφιξη των δύο ποδοσφαιριστών είναι η Λίμερικ. Πρόεδρός της είναι ο Πατ Ο' Σάλιβαν, ο οποίος τόνισε ότι: «Θέλω να ενισχύσω την ομάδα με Έλληνες ποδοσφαιριστές και έτσι να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα αυτή. Είδαμε τους ποδοσφαιριστές αυτούς στο τουρνουά ανέργων και από τη στιγμή που αγωνίζονται σε θέσεις που θέλαμε να ενισχυθούμε, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε».

Οι Ατματσίδης, Μαρίνου έχουν συμφωνήσει σε ό,τι αφορά στο οικονομικό σκέλος και μόνη διαφορά αποτελεί η διάρκεια των συμβολαίων τους. Και αυτό γιατί το πρωτάθλημα στην Ιρλανδία λήγει τέλος Οκτωβρίου και οι δύο Έλληνες θα ήθελαν να μείνουν επιπλέον διάστημα στην ουραγό της βαθμολογίας. Είναι, πάντως, πιθανό να ακολουθήσει και ένας ακόμα το ίδιο δρομολόγιο, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για τον αμυντικό του Παναιγιαλείου, Ανέστη Νάστο, παρότι αυτός έχει καλές προτάσεις από ομάδες της Football League.

Last modified onΚυριακή, 12 Ιούλιος 2015 22:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep