Δεκέμβριος χωρίς... ντεμπούτο

Ο Μπράνκο Όστοϊτς (δεξιά) μετακόμισε από τον ΟΦΗ στη Δόξα Δράμας, αλλά δεν έχει καταγράψει λεπτό συμμετοχής Ο Μπράνκο Όστοϊτς (δεξιά) μετακόμισε από τον ΟΦΗ στη Δόξα Δράμας, αλλά δεν έχει καταγράψει λεπτό συμμετοχής

Τα καλοκαιρινά αποκτήματα που δεν έχουν καταγράψει λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

[googlead][/googlead]

Το 1/4 του πρωταθλήματος έχει διανύσει η Football League και ήδη όλες οι ομάδες ρίχνουν ματιές στην αγορά για να ενισχυθούν. Από τη θερινή περίοδο, πάντως, αρκετοί ποδοσφαιριστες, οι οποίοι αποκτήθηκαν με την προοπτική να ενισχύσουν σημαντικά, είτε αναμένουν να καταγράψουν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στη Β' Εθνική, είτε αποχώρησαν άπραγοι. Υπάρχουν, βέβαια, και οι άτυχοι που λόγω τραυματισμών δεν έχουν καταφέρει να προσφέρουν ως τώρα.

Το FL News σας παρουσιάζει τους 18 που πήραν μεταγραφή το καλοκαίρι, αλλά στο πρωτάθλημα δεν έχουν παίξει καθόλου, εξαιρουμένων των νεαρών Ελλήνων...

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Χαμιντού Μάιγκα

Ο διεθνής στόπερ από το Μάλι συμφώνησε με τον Αιγινιακό, αλλά δεν ήρθε ποτέ στη χώρα μας. Αρχικά εμφανίστηκε πρόβλημα με την έκδοση βίζας, ακολούθως με το διαβατήριό του, με αποτέλεσμα ο Αφρικανός να μην ενισχύσει την ομάδα της βόρειας Πιερίας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Χρήστος Τζάνης

Ο 32χρονος μέσος αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά πρόλαβε να παίξει μόνο στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Λίγες ημέρες αργότερα έλυσε το συμβόλαιό του και δεν ενίσχυσε ούτε σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος τους Θεσσαλούς.

ΑΡΗΣ

Αριστείδης Λώττας

Αποτέλεσε ένα από τα καλοκαιρινά αποκτήματα των Θεσσαλονικέων. Ήρθε στον Άρη έπειτα από μία σεζόν με Καραϊσκάκη και Σπάρτη. Έως τώρα η μόνη του συμμετοχή είναι 45 λεπτά στο εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς

Ο Σέρβος μέσος είχε πέρυσι 34 συμμετοχές και 2 γκολ με τον ΑΟ Τρίκαλα. Στο πρωτάθλημα, πάντως, δεν έχει παίξει. Ήταν βασικός στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο, ενώ μπήκε αλλαγή σε αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γιόνε ντα Σίλβα Πίντο

Μετακόμισε στον Άρη από τη Λαμία και λίγες ημέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας τραυματίστηκε σοβαρά. Η επέμβαση καθυστέρησε να γίνει λόγω μη ασφαλιστικής κάλυψης, με αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος να χάσει πολύτιμο χρόνο.

ΒΕΡΟΙΑ

Μεντερίκ Ντεέρ

Ο 23χρονος Γάλλος αμυντικός ανακοινώθηκε τέλη Σεπτεμβρίου από τη Βέροια, αλλά αρχές Νοεμβρίου επέστρεψε στην πατρίδα του. Οικογενειακοί λόγοι, λένε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, τον οδήγησαν στην έξοδο.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Μπράνκο Όστοϊτς

Μετά από 21 ματς με τον ΟΦΗ ο Μπράνκο Όστοϊτς εμφανίστηκε από τη Δόξα Δράμας ως μία από τις καλοκαιρινές «βόμβες». Έως τώρα, όμως ο 33χρονος δεν έχει χρησιμοποιηθεί, παρά μόνο συμπεριλαμβάνεται στις αποστολές.

Παναγιώτης Βλάχος

Ο 27χρονος αμυντικός αποτέλεσε ένα από τα αποκτήματα της Δόξας, προερχόμενος από μία γεμάτη (22 συμμετοχές) με την Παναχαϊκή. Και αυτός εξακολουθεί να περιμένει το ντεμπούτο του με τους «Μαυραετούς» στο πρωτάθλημα.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Μάρκο Μπατσάνιν

Δύο ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν από τους Κρητικούς από την αγορά του εξωτερικού. Ο ένας εξ αυτών είναι ο Μάρκο Μπατσάνιν. Ο 19χρονος Σέρβος επιθετικός προφανώς και δεν έχει πείσει την τεχνική ηγεσία. Έπαιξε 6 λεπτά απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά στο πρωτάθλημα μένει εκτός αποστολών.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Κώστας Κυριακίδης

Αρχές Οκτωβρίου υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση ο 24χρονος αμυντικός - και ένας εκ των άτυχων στον Εργοτέλη. Έπαιξε 25 λεπτά στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (30/11), αλλά στο πρωτάθλημα το ντεμπούτο του δεν έχει γίνει.

Στέλιος Λαμπάκης

Ο 25χρονος αμυντικός κατέγραψε δύο συμμετοχές στο Κύπελλο, αλλά υπέστη ρήξη χιαστών τέλη Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα να μην προλάβει ματς πρωταθλήματος.

ΟΦΗ

Μανώλης Μονιάκης

Γύρισε μετά από δύο χρόνια στην ομάδα του Ηρακλείου, αλλά η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε δεν του επέτρεψε ως τώρα να παίξει σε κανένα επίσημο ματς του ΟΦΗ.

Αλέξης Περογαμβράκης

Ο μεγάλος άτυχος του ΟΦΗ, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών και τον Σεπτέμβριο πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται στους 6 μήνες. Φυσικά, δεν πρόλαβε να καταγράψει λεπτά συμμετοχής με τους «μελανόλευκους».

ΣΠΑΡΤΗ

Μομπίν Ντοράγκι

Το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο είναι η μόνη (12λεπτη) συμμετοχή του Ιρανού μπακ, ο οποίος υπέστη ρωγμώδες κάταγμα τον Οκτώβριο. Μετά την επιστροφή του δεν έχει παίξει στη Football League.

Θανάσης Δεινόπαπας

Ο 29χρονος επιθετικός είχε χάσει αρκετά ματς του Αγροτικού Αστέρα λόγω κατάγματος στην κλείδα και ο τραυματισμός του στο ίδιο σημείο δεν του έχει επιτρέψει έως τώρα να ενισχύσει τους Λάκωνες στις επίσημες υποχρεώσεις τους.

ΤΡΙΚΑΛΑ

Αλέξανδρος Γκαλίτσιος

Ακολούθησε τον Σωτήρη Αντωνίου από τη Σπάρτη στα Τρίκαλα. Ωστόσο, στις 30 Οκτωβρίου αποχώρησε για να πάρει λεπτά συμμετοχής. Φυσικά, δεν έπαιξε, ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε στο Κύπελλο.

Βαγγέλης Αναστασόπουλος

Ο 23χρονος ακολούθησε το ίδιο δρομολόγιο με τον Γκαλίτσιο. Δεν πήρε λεπτό συμμετοχής στους Θεσσαλούς και έφυγε πριν από λίγες ημέρες.

Δημήτρης Σιαλμάς

Έκανε το ντεμπούτο του στο Κύπελλο απέναντι στη Σπάρτη, αλλά λίγα λεπτά μετά το εκπληκτικό του γκολ υπέστη ρήξη χιαστών. Ο ΑΟΤ εμφάνισε, μάλιστα, μεγάλο επιθετικό πρόβλημα στη συνέχεια.

Πήραν μεταγραφή, αλλά δεν έχουν παίξει στο πρωτάθλημα οι Κατσιμήτρος, Κυριαλάνης (Εργοτέλης), Μασούρας, Αντωνακόπουλος (Παναχαϊκή), Ζήσης, Μυρσινιάς (ΑΟΤ), Τρακάκης, Μακροστέργιος, Παναγιωτόπουλος, Κωστάκης, Γκρόσιος, Ρούμπος (Σπάρτη), Προκοπίου (Απόλλων Πόντου), Βούρας, Βασιλειάδης, Σταματόπουλος, Ρανγκέλοφ (Δόξα Δράμας), Φίλιος, Άτσκα, Μπαλαδήμας (Καραϊσκάκης), Σοϊλεμέζογλου (Βέροια), Κατσίκας, Φλεβάρης, Μούτσιος (Αν. Καρδίτσας), Πρατσίλας, Λουκάς, Τσιάτας (Απόλλων Λάρισας), Γαβαλάς, Μπλατσιώτης, Παπαδόπουλος, Καραγεώργης (ΑΟΧ Κισσαμικός), Λεφίδης, Στόικος, Στεργίου (Αιγινιακός), Δεμένικος, Πόρης, Αμαραντίδης, Γουάλεϊ (Πανσερραϊκός), Βατουσιάδης, Σακελλαρόπουλος, Κάναλς (Παναιγιάλειος), Οδ. Γαρδικιώτης, Βορύλλας, Αλ. Γαρδικιώτης, Λίτσι, Μαραθωνίτης (Καλλιθέα).

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 25 Δεκέμβριος 2017 00:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep