Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Μπλοκάρει το Διαιτητικό!

Μεταξύ απόσυρσης των εκπροσώπων της στο Διαιτητικό Δικαστήριο και υπομνήματος βρίσκεται η Football League.

Στην... επίθεση αποφάσισε να περάσει η Football League για το θέμα της ανόδου που έχει κουράσει υπερβολικά. Το ΔΣ της διοργανώτριας είχε διάρκεια περίπου δύο ώρες και έπειτα από εντάσεις, αλλά και διαφωνίες, αποφάσισε να πετάξει το μπαλάκι στην ΕΠΟ, στέλνοντας το μήνυμα πως οφείλει το διοικητικό της συμβούλιο να κρίνει πόσοι τελικά θα προβιβαστούν στη Super League και πόσοι θα υποβιβαστούν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Μετά το τέλος του συμβουλίου υπήρξαν διαβουλεύσεις για το αν πρέπει η διοργανώτρια να... χαλαρώσει τη στάση και να στείλει απλά ένα υπόμνημα στο οποίο θα αναφέρει ότι δεν δέχεται να κριθεί η υπόθεση ανόδου στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Ποιο δρόμο θα ακολουθήσει τελικά; Απομένει η ανακοίνωση της διοργανώτριας που θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο. Το flnews.gr είναι παρών στα γραφεία της διοργανώτριας και σας μεταφέρει τι ισχύει μέχρι τώρα, καθώς δεν αποκλείεται η... ρότα να αλλάξει λόγω μεγάλων πιέσεων.

Οι ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών, ΑΟ Χανιά και Πιερικός ήταν κάθετα αντίθετοι με την επιλογή της απόσυρσης των τριών εκπροσώπων της Football League από το Διαιτητικό Δικαστήριο, κίνηση που ουσιαστικά μπλοκάρει την απόφαση της ΕΠΟ. Χωρίς τα μέλη της Ένωσης, δεν υφίσταται Διαιτητικό Δικαστήριο, καθώς θα απουσιάζει ο ένας από τους δύο αντίδικους. Αυτή είναι και η πρώτη ουσιαστική αντίδραση της διοργανώτριας, σε μία συζήτηση για την άνοδο που έχει κρατήσει πάρα πολύ, καθώς διανύουμε τον δεύτερο γύρο των πρωταθλημάτων και αυτά ουσιαστικά διεξάγονται χωρίς όρους.

Έπειτα από την κίνηση αυτή αναμένεται η αντίδραση της ΕΠΟ και οι τριγμοί που θα δημιουργηθούν. Φυσικά, δεν αποκλείεται τα δεδομένα να αλλάξουν ακόμα και στα επόμενα λεπτά. Και αυτό γιατί πολλά μέλη της Ένωσης βρίσκονται αυτή την ώρα στο γραφείο του προέδρου, Σπύρου Καλογιάννη για να αποφασίσουν ποια εκ των δύο γραμμών θα ακολουθήσουν. Δηλαδή, αυτή της απόσυρσης των εκπροσώπων από το Διαιτητικό ή την πιο... χαλαρή του υπομνήματος.

Last modified onΤρίτη, 14 Ιανουάριος 2014 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep