Μπουσινάκης... last year (video)

Η ΕΡΤ απέδειξε για μία ακόμα φορά πόση σημασία δίνει στο πρωτάθλημα της Football League, «ενημερώνοντας» για τραυματισμό ποδοσφαιριστή σε ματς που έγινε τον Απρίλιο του 2018!

Κάθε Κυριακή οι παρουσιαστές της ιστορικής εκπομπής της ΕΡΤ «Αθλητική Κυριακή» έχουν να λένε για το πόσο αμφίρροπο είναι πρωτάθλημα της Football League. Γι' αυτό παρουσιάζουν τα στιγμιότυπα μετά τα μεσάνυχτα, εμφανίζουν καρτέλες με αποτελέσματα - βαθμολογία (όχι, φυσικά και για την επόμενη αγωνιστική) και...καληνύχτα σας.

Το κρατικό κανάλι, λοιπόν, απέδειξε για μία ακόμα φορά το βράδυ της Κυριακής (03/02) ότι αντιμετωπίζει ως... αγγαρεία τη Β' Εθνική και έκανε τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται αν παρακολουθούν εκπομπή του φετινού ή του... περσινού πρωταθλήματος. Όπως είπε ο δημοσιογράφος που υποτίθεται κάλυπτε το ρεπορτάζ της αγωνιστικής, στον αγώνα ΑΟ Τρίκαλα - Καραϊσκάκης Άρτας ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, Περικλής Μπουσινάκης έσπασε το χέρι του! Με τη διαφορά ότι αυτό συνέβη στο περσινό ματς των δύο ομάδων, τον Απρίλίο του 2018 και ο άτυχος τότε Μπουσινάκης παίζει πλέον στον Ηλυσιακό!

Φυσικά, καμία συγγνώμη δεν ακολούθησε για το ερασιτεχνικό λάθος που έγινε από την ΕΡΤ, η οποία εκτός των άλλων «λόγω τεχνικού προβλήματος» έχασε την εκτέλεση πέναλτι του Έφορντ στο παιχνίδι Εργοτέλης - Δόξα Δράμας και εμφάνισε απλά τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Στην ΕΡΤ ανήκει ακόμη μια παγκόσμια πρωτοτυπία, αφού είναι η μοναδική τηλεόραση στον κόσμο που έχει αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα πρωταθλήματος χωρίς να έχει έστω μια ειδική εκπομπή για το προϊόν που διαχειρίζεται...

Δείτε από το 08:26 την αναφορά στον... περσινό τραυματισμό ποδοσφαιριστή στην αναμέτρηση ΑΟ Τρίκαλα - Καραϊσκάκης Άρτας...

Media

Last modified onΔευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2019 11:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep