«Ικανοποιητική εμφάνιση»

Παρά την ήττα από τον Αστέρα, ο τεχνικός του Κισσαμικού Σπύρος Μπαξεβάνος έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Ο προπονητής της ομάδας του Καστελλίου, Σπύρος Μπαξεβάνος, ανέφερε για την ήττα με 3-1 από τον Αστέρα: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο εμείς κάναμε πολλές αλλαγές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλουμε να προχωρήσουμε στον θεσμό του Κυπέλλου. Θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά και να δούμε σε τι κατάσταση είναι και τα υπόλοιπα και μπορώ να πω ότι για μένα είναι ικανοποιητική η εμφάνιση. Παίξαμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και σταθήκαμε ικανοποιητικά. Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι το παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου κι όταν έρθει η σειρά για το επόμενο ματς Κυπέλλου τότε θα δούμε τι μπορούμε να πάρουμε κι από αυτό το παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας Γιώργος Γιαγκιόζης, είπε: «Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι πολύ καλή ομάδα, από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Κοιτάξαμε να κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε όσο καλύτερα γίνεται στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε αρκετά καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε να πιέζει ο Αστέρας και δεχθήκαμε ένα γκολ. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον αντίπαλο και αυτό κάναμε, αλλά δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ σε μία φάση που έγινε φάουλ και δεν μας δόθηκε. Από εκεί και πέρα αρχίσαμε και ανεβαίναμε, κρατήσαμε την μπάλα, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, βάλαμε το γκολ και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε κιόλας».

Last modified onΠέμπτη, 03 Δεκέμβριος 2015 17:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep