«Διπλό» για να αποφύγει τις περιπέτειες

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη μέσα στο 2017 θα ψάξει στην Ελευσίνα ο Κισσαμικός

 Ο Κισσαμικός ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή τους στην Stoiximan.gr Football League, αν και η αλήθεια είναι πως η ομάδα της Κρήτης βρίσκεται σε αρκετά καλύτερη θέση σε σύγκριση με τους Αιγινιακό, Καλλιθέα, έχοντας και ένα μικρό προβάδισμα έναντι της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Μάλιστα, οι Χανιώτες θα μπορούσαν να είχαν… ξεμπερδέψει με την υπόθεση «σωτηρία», αν ήταν ελαφρώς καλύτεροι μακριά από το γήπεδο τους. Ο Κισσαμικός… πληρώνει το κάκιστο εκτός έδρας πρόσωπο του, καθώς αγνοεί την χαρά της νίκης μακριά από τα Χανιά, ολόκληρο το 2017. Συγκεκριμένα, το τελευταίο εκτός έδρας τρίποντο του Κισσαμικού σημειώθηκε στις 18/12/16, με 1-0, απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους, την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ από τότε έχουν μεσολαβήσει 10 παιχνίδια με απολογισμό μόλις δύο ισοπαλίες (Καλλονή 1-1, Σπάρτη 0-0) και οκτώ ήττες (Καλλιθέα 2-0, Αγροτικός Αστέρας 4-0, Πανσερραϊκός 1-0, ΟΦΗ 2-0, Τρίκαλα 3-1, Άρης 1-0, Αιγινιακός 2-0, Απόλλων Σμύρνης 1-0).

Όπως μπορούμε να δούμε από τους παραπάνω αριθμούς, ο σημαντικότερος λόγος της κάκιστης εικόνας των Κρητικών μακριά από το γήπεδο τους, είναι η επιθετική «αφλογιστία», καθώς σε αυτά τα 10 παιχνίδια, ο Κισσαμικός έχει σημειώσει μόλις δύο τέρματα, έχοντας δεχτεί 17!

Ακολουθεί η εξαιρετικά σημαντική επίσκεψη στην Ελευσίνα, με τους Χανιώτες να θέλουν να… σπάσουν την κακή παράδοση, παίρνοντας ένα αποτέλεσμα με διπλή σημασία, καθώς ενδεχόμενη νίκη θα τους φέρει αγκαλιά με την παραμονή, καθώς θα έχουν φτάσει τους 32 πόντους, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε (με το… ψυχολογικό όριο της παραμονής να είναι οι 36 πόντοι), ενώ παράλληλα θα… ξεμπερδέψουν και με την δεύτερη θέση από τις τέσσερις που οδηγούν στην Γ’ Εθνική, καθώς μετά τον ήδη υποβιβασμένο Πανθρακικό και ο Πανελευσινιακός θα έχει μπει σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή.

Θα τα καταφέρουν οι Χανιώτες να κάνουν το αποφασιστικό βήμα για την σωτηρία τους, ή θα συνεχίσουν να περπατάνε σε… τεντωμένο σχοινί; Η απάντηση θα δοθεί το απόγευμα της Κυριακής.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 13:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep