«Δικαιωμένοι μόνο αν τιμωρηθούν»

Στον Πανσερραϊκό έδωσαν συνέντευξη Τύπου με αφορμή την εξασφάλιση πιστοποιητικού και όσα προηγήθηκαν.

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού, αφότου πλέον η ομάδα έχει λάβει πιστοποιητικό, εκτοξεύοντας αιχμές και βέλη προς εκείνους που έβαλαν εμπόδια στην ΠΑΕ, ώστε να έχει το δικαίωμα να παίξει στη Football League. Ο πρόεδρος Παναγιώτης Χαλκίδης προαννήγγειλε αγωγές για να «αποκαταστήσουμε αυτή τη βλάβη που έχουμε υποστεί», ενώ το μέλος του ΔΣ και νομικός, Άκης Τρέντσιος εξήγησε πού ήταν η ρίζα του... κακού.

Αρχικά ο Τρέντσιος είπε: «Είχαμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, καταθέσαμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μας στο Υπουργείο και εκεί μας ενημέρωσαν ότι μπορεί να συσταθεί νέα ΠΑΕ ενώ η προηγούμενη είναι σε εκκαθάριση. Εκεί πιστέψαμε ότι όλα είχαν τελειώσει. Και χωρίς να μας γίνει καμία κλήση, καμία σύσταση από την ΕΕΑ για να δώσουμε εξηγήσεις, ο Πανσερραϊκός και η διοίκηση του βρέθηκαν θύματα νομίζω μίας κακής συνεννόησης. Ο φάκελός μας ήταν πλήρης και πιστεύαμε ότι ήμασταν έτοιμοι. Η εισηγήτρια Ειρήνη Μαρούπα έχοντας έγγραφες καταγγελίες από συγκεκριμένα άτομα στις Σέρρες και έχοντας και μία ιστορία με την προηγούμενη ΠΑΕ, δημιουργήθηκαν αμφιβολίες για το αν έχουμε σχέση με έκεινη την ΠΑΕ.

Από εκεί δημιουργήθηκε το θέμα και ζητήθηκαν κάποια διευκρινιστικά έγγραφα. Δε θέλω να θίξω όσους έκαναν καταγγελίες γιατί είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο να το κάνεις, αλλά το να καταγγέλεις και να δημιουργείς πρόβλημα στην ομάδα και στον κόσμο που διψάει να δει την ομάδα είναι θέμα. Μιλάμε για ανθρώπους που χαίρουν εκτίμησης ανθρώπων που εμπλέκονται και με τον πολιτικό βίο. Δημιουργήθηκε θέμα χωρίς ουστιαστικά να υπάρχει. Αμέσως μετά την διορία που μας δόθηκε, κατεβήκαμε στην Αθήνα και εκεί διευκρινίστηκε ότι δεν υπάρχει όντως καμία σχέση και μάλιστα την Τρίτη μας έδωσαν ένα έγγραφο ότι η ομάδα θα πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής, ωστόσο ο κύριος Καλογιάννης θεώρησε πως έπρεπε να υπάρχει το επίσημο πιστοποιητικό για να οριστεί ο αγώνας».

Ο Παναγιώτης Χαλκίδης υποστήριξε: «Δικαιωμένοι θα νιώσουμε μόνο όταν τιμωρηθούν όσοι μας δημιούργησαν αυτό το θέμα. Είχα μιλήσει με τον πρόεδρο της Football League και μου είπε πως αν δεν πάρουμε άδεια με αυτό τον φάκελο, δεν πρέπει να αδειοδοτηθεί κανένας. Είναι πολύ άδικο για όλη αυτή την προσπάθεια να τραβάμε αυτά που τραβάμε. Πρέπει όσοι έφεραν τον Πανσερραϊκό σε αυτή την κατάσταση αυτές τις δύο εβδομάδες να τιμωρηθούν. Από την προηγούμενη Πέμπτη στο περίπτερο μας στην Πλατεία Ελευθερίας δεν δώσαμε ούτε ένα διαρκείας και μάλιστα κάποιοι ζήτησαν και τα λεφτά τους πίσω. Ελπίζω να διορθωθεί αυτό.

Γνωρίζουμε τους ανθρώπους που έκαναν τις καταγγελίες και έχουμε στείλει όλα τα έγγραφα για να μας σταλούν προκειμένου να γίνουν οι αγωγές που χρειάζονται για να αποκαταστήσουμε αυτή τη βλάβη που έχουμε υποστεί. Αρρωστήσαμε αυτές τις ημέρες. Την προηγούμενη Πέμπτη, 3 παρά 5, δύο ημέρες πριν από τη σέντρα με πήρε ο Καλογιάννης και μου είπε... "δεν παίζεις". Αυτό που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γιατί έγιναν αυτές οι καταγγελίες. Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό. Δεν ξέρω γιατί. Νομίζω ότι χρίζει ψυχοθεραπείας. Δεν υπάρχει λογική εξήγηση. Δεν ξέρω αν κρύβονται κάποιοι άλλοι από πίσω».

Πηγή: serressport.gr

Last modified onΠαρασκευή, 02 Οκτώβριος 2015 17:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep