Και Κάμπος στη λίστα

Οι Πάουλο Κάμπος, Παναγιώτης Τζαναβάρας είναι μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο του Πανσερραϊκού.

Εβδομάδα προπονητή διανύει ο Πανσερραϊκός. Το συμβούλιο της ΠΑΕ αναμένεται την Τρίτη (08/12) να αποφασίσει για ποια περίπτωση θα κινηθεί και σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΑ Σερρών, ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Πάουλο Κάμπος.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός πέρυσι εργάστηκε στον Άρη για 9 παιχνίδια στη Γ' Εθνική, ενώ έχει βρεθεί ακόμα στον πάγκο των Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητου. Από την εγχώρια αγορά το όνομα που απασχολεί είναι αυτό του Παναγιώτη Τζαναβάρα με τον οποίο έχουν γίνει ήδη συζητήσεις.

«Περίεργα σφυρίγματα»

Στην ΕΡΑ Σερρών μίλησε και ο υπηρεσιακός, Παύλος Δημητρίου. Χαρακτήρισε πολύτιμο τον πόντο στην Κρήτη, ενώ για τη διαιτησία είπε: «Η Μήτση ήταν λίγο αψυχολόγητη. Είχε περίεργα σφυρίγματα και σε βάρος μας και σε βάρος του ΑΟΧ. Θεωρώ ότι και οι δύο κάρτες που πήρε ο Ολίσε ήταν τραβηγμένες».

Σε ό,τι αφορά στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, ανέφερε: «Είναι παραπάνω από καλό. Αυτό που έπρεπε να γίνει ήταν να πιστέψουν οι παίκτες στον εαυτό τους, στον συμπαίκτη του, στην ομάδα. Να μην περνά από το μυαλό τους ότι μπορεί να χάσουν για να κυκλοφορούμε στην πόλη με το κεφάλι ψηλά».

Last modified onΤρίτη, 08 Δεκέμβριος 2015 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep