«Μπράβο στη διαιτησία»

Ο Νικηφόρος Κάκογλου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη διαιτησία στο ματς του Πανσερραϊκού με την Αναγέννηση.

Μετά την ήττα του Πανσερραϊκού στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση, ο βοηθός προπονητή στη σερραϊκή ομάδα, Νικηφόρος Κάκογλου, είπε: «Έγινε ένα παιχνίδι δυνατό με πάθος και διάθεση από τις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο, σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Και η ομάδα της Αναγέννησης και εμείς, όπως έχουμε συνηθίσει, είχαμε στόχο να παίξουμε ποδόσφαιρο. Στο α’ ημίχρονο έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι κέντρου, στο οποίο η Καρδίτσα ευτύχησε να πετύχει ένα τέρμα στο τελευταίο λεπτό με πέναλτι, μετά από κάποια λάθος στατική στιγμή δική μας. Στο β’ ημίχρονο θεωρώ ότι πιέσαμε τον αντίπαλο, τον αναγκάσαμε να οπισθοχωρήσει, προσπαθήσαμε να πετύχουμε το τέρμα της ισοφάρισης και να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο, κάτι που δεν καταφέραμε τελικά.

Συνεχίζουμε για το στόχο μας που είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα και έχουμε το επόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα εντός έδρας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα της Καρδίτσας και στον συνάδελφο κόουτς για τη δουλειά που κάνει και που έχει δείξει μέχρι τώρα. Επίσης, πολλά μπράβο και στη διαιτησία (Σημαιάκης, Χαλκιδικής) που νομίζω συνετέλεσε κι αυτή στο να γίνει ένα καλό παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Τέλος, να δώσουμε συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Παλέψανε μέχρι το τελευταίο λεπτό, είχαν πάθος, διάθεση, προσπάθησαν να γυρίσουν το παιχνίδι, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι και πηγαίνουμε στο επόμενο».

Ο αμυντικός του Πανσερραϊκού, Χρήστος Κουκόλης, δήλωσε: «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου ότι έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι στο α’ ημίχρονο. Από ένα δικό μας λάθος δεχτήκαμε το γκολ. Στη συνέχεια και στο β’ ημίχρονο είχαμε πει ότι πρέπει να ανασυνταχθούμε και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το παλέψαμε όσο μπορούσε, αλλά τελικά δεν καταφέραμε έστω να ισοφαρίσουμε. Από εδώ και πέρα έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια, αρχικά με την ομάδα των Τρικάλων. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα».
Πηγή: karditsasportiva.gr

Last modified onΚυριακή, 20 Μάρτιος 2016 20:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep