«Θα μπορούσαμε να το χάσουμε»

Ο Νικηφόρος Κάκογλου παραδέχτηκε ότι ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε να χάσει το ματς με τον Πανελευσινιακό.

Ο συνεργάτης του Πάυλο Κάμπος στον πάγκο του Πανσερραϊκού, Νικηφόρος Κάκογλου, υποστήριξε μετά το 2-2 με τον Πανελευσινιακό: «Σήμερα δώσαμε την ευκαιρία σε αρκετούς νεαρούς παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, να αγωνιστούν και να τους αξιολογήσουμε. Στο α’ ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και προηγηθήκαμε δίκαια με 2-0. Στο β’ μέρος κάναμε και κάποιες αλλαγές, δεχθήκαμε δύο ωραία γκολ αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε ακόμα και να χάσουμε το ματς».

Για το γεγονός ότι ο Πάουλο Κάμπος ήταν μονίμως καθιστός στον πάγκο της ομάδας, σε αντίθεση με άλλες φορές, ο Κάκογλου σχολίασε: «Ο κ. Κάμπος προέρχονταν από μια αδιαθεσία όλη την εβδομάδα καθώς ταλαιπωρούνταν από ίωση. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν είχε τη ζωντάνια που είχε σε άλλα παιχνίδια και αυτό νομίζω ήταν λογικό». 

Για τη χειρονομία του Ανδρούτσου: «Ο Ανδρούτσος, επειδή τον ζω κάθε μέρα μέσα από την προπόνηση, αυτό που έχω να πω είναι ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, ο οποίος ποτέ δεν προκάλεσε καταστάσεις. Όσο για την χειρονομία που υποστηρίζει ο κ. Δημόπουλος, εχώ προσωπικά δεν είδα να κάνει κάτι». 
Πηγή: Serressport.gr

Last modified onΚυριακή, 03 Απρίλιος 2016 20:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep