Φωτογράφιση στον Πανσερραϊκό

Ο Πανσερραϊκός μετείχε στην καμπάνια για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.

Κοινή φωτογράφιση πραγματοποίησαν ο αρχηγός του Πανσερραϊκού, Γιώργος Σιάκκας και ο συνεργάτης του Πάουλο Κάμπος, Νικηφόρος Κάκογλου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη. Η ΠΑΕ ενημέρωσε σχετικά:

«Την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη τίμησε o Πανσερραϊκός με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Σιάκκα και τον Άμεσο Συνεργάτη του Πάολο Κάμπος Νικηφόρο Κάκογλου να πραγματοποιούν και σχετική φωτογράφιση. Η Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη (Ιnternational Day of Sport for Development and Peace) καθιερώθηκε στις 23 Αυγούστου2013, με ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Απριλίου.

Ως στόχο έχει να εξάρει τη σημασία του αθλητισμού στην επικράτηση της ειρήνης και της συμφιλίωσης στον κόσμο και στην καταπολέμηση των διακρίσεων κάθε μορφής, των προκαταλήψεων, του φόβου και των παρεξηγήσεων, που συμβάλλουν στην ανθρώπινη ανάπτυξη. Η επιλογή της 6ης Απριλίου ως Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη - αντί της 23ης Ιουνίουπου είχε αρχικά προταθεί - έγινε κατόπιν πρότασης της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στον ΟΗΕ, καθώς αυτή είναι η ημέρα της αναβίωσης των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 1896 (Νέο Ημερολόγιο)».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Απρίλιος 2016 12:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep