«Απουσιάζαμε, συγγνώμη»

Ο Νικηφόρος Κάκογλου και ο Γιάννης Δωματάς ζήτησαν συγγνώμη από τον κόσμο του Πανσερραϊκού.

Μετά τη ντροπιαστική (5-0) ήττα του Πανσερραϊκού από τον Απόλλωνα ο τεχνικός, Νικηφόρος Κάκογλου δήλωσε: «Σήμερα εμείς απουσιάζαμε από το γήπεδο, θεωρώ ότι οι διοικητικές εξελίξεις και οι σκέψεις των παικτών για το τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα ήταν κάτι που μας επηρέασε και δεν παρουσιαστήκαμε καν στο γήπεδο. Τελείωσε ένας Γολγοθάς στον οποίο δεν είχαμε συγκεκριμένο στόχο. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τα παιδιά σε εγρήγορση και ευτυχώς αυτό τελείωσε για εμάς.

Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο συγγνώμη από τους φιλάθλους και τον κόσμο μας, γιατί δεν είναι αυτή η εικόνα που θέλουμε και περιμένουμε από τον Πανσερραϊκό. Είναι μία ιστορική ομάδα με ειδικό βάρος φανέλας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό που ξεκινά η σεζόν μέχρι το τελευταίο. Ξανά ένα μεγάλο συγγνώμη. Θεωρώ πως υπάρχει ο χρόνος της ανασύνταξης, της σκέψης, των λύσεων που πρέπει να βρεθούν για το μέλλον αυτής της ομάδας».

Ο Γιάννης Δωματάς είπε:
«Θα ήθελα να ζητήσω μία συγγνώμη από τον κόσμο του Πανσερραϊκού και από τη διοίκηση. Πιστεύω πως σήμερα δεν παρουσιαστήκαμε όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο, ο Απόλλων ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια τη νίκη. Εύχομαι στον Απόλλωνα να τα καταφέρει, γιατί είναι μία ομάδα ιστορική με κόσμο και όπως είπε ο κόουτς χωρίς οικονομικά προβλήματα. Να βγεί στην κατηγορία. Ο Πανσερραϊκός πιστεύω πως αν στον πρώτο γύρο είχε την εικόνα που είχε στον δεύτερο θα ήταν κοντά στην τετράδα, ίσως να πάλευε να βγει κατηγορία.

Εύχομαι το deal με τους Γερμανούς ή όποιοι αναλάβουν την ομάδα ή η ίδια διοίκηση να σταθεί στα πόδια της όπως κάνει τώρα για να βγει του χρόνου Α' Εθνική. Είναι άδικο για κάποιες ομάδες χωρίς οικονομικά προβλήματα, με κόσμο και γήπεδα Α' Εθνικής να παίζουν στα «χωράφια» της Β΄΄Εθνικής. Κλείνοντας να ζητήσω και πάλι συγγνώμη από τον κόσμο του Πανσερραϊκού, καλό καλοκαίρι και υγεία σε όλους».

Last modified onΚυριακή, 29 Μάιος 2016 22:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep