«Απόλυτη στήριξη»

Ο Χρήστος Κοράκης στηρίζει Διλμπέρη και ποδοσφαιριστές. Ναυάγησε με Μουδούρογλου.

Στην ΕΡΤ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη μίλησε ο διοικητικός παράγοντας του Πανσερραϊκού, Χρήστος Κοράκης. Εξέφρασε την απόλυτη στήριξη της ΠΑΕ προς τον προπονητή, Παναγιώτη Διλμπέρη και τους ποδοσφαιριστές, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής στην τεχνική ηγεσία και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τα «λιοντάρια» θα ξεπεράσουν την «κοιλιά», αλλά και ότι θα ξεπεραστούν τα προβλήματα στη Football League. Παράλληλα τόνισε ότι «ναυάγησε» η μεταγραφή του Σάββα Μουδούρογλου, λόγω της μακράς αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Για την έως τώρα πορεία:

«Η αλήθεια είναι ότι διανύουμε μία περίοδο ντεφορμαρίσματος, αλλά μην ξεχνάμε ότι 15 ημέρες με τα χιόνια γίνονταν προπονήσεις με μπάσκετ λόγω των χιονιών, τη στιγμή που η ομάδα είχε φορμαριστεί. Κάναμε κοιλιά, αλλά εμπιστευόμαστε τα παιδιά. Το καλοκαίρι ξεκινήσαμε πολύ δύσκολα, το πρωτάθλημα ήταν να ξεκινήσει, να μην ξεκινήσει, κάναμε μία ομάδα που θα πετύχει την παραμονή και πιστεύω ότι και ο προπονητής και τα παιδιά δεν είναι για να βρίσκονται σε αυτή τη θέση ποδοσφαιρικά και βαθμολογικά.

Περνάμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση αυτό το διάστημα, αλλά δε νομίζω να είναι λύση να αλλάζουμε προπονητές. Φέραμε κάποιους παίκτες που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν την ομάδα, ειδικά για να βρούμε λύση στο γκολ. Θα βρει το δρόμο της η ομάδα. Ο προπονητής μας είναι ένα παιδί νέο που ξέρει και το πρωτάθλημα, δουλεύει πολλές ώρες στο γήπεδο. Δεν χρειάζεται να κάνουμε τις συνταγές τις περσινές, να αλλάζουμε πέντε προπονητές για να βρούμε τον δρόμο μας. Τους εμπιστεύομαι και το λέω πραγματικά, γιατί βλέπω τι δουλειά γίνεται. Στη χρονιά αυτή θα φανεί ποιοι μπορούν να φορούν τη φανέλα του Πανσερραϊκού. Υπάρχουν προβλήματα στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι του χρόνου τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα».

Για την εικόνα του Πανσερραϊκού:

«Ούτε εμάς μας ικανοποιεί, αλλά θέλουμε να δώσουμε λίγο χρόνο παραπάνω. Τους πιστεύω. Υπάρχει καλή χημεία, το κλίμα είναι πολύ καλό. Και στα παιδιά τα ίδια πρέπει να τους δώσουμε τη δύναμη και να μην τους κατηγορούμε».

Σας πίεσαν κάποιοι να αλλάξετε προπονητή;

«Όχι, κανείς. Είναι λογικό ο κόσμος να διαμαρτύρεται, δεν είναι παράλογο. Θέλω να πιστέψουν και θα δουν ότι στη διαδρομή αυτό θα αλλάξει σίγουρα. Η ομάδα δεν πρόκειται να κινδυνεύσει με τίποτα, γιατί τους πιστεύω πάρα πολύ, τουλάχιστον για τον υποβιβασμό».

Θα παίζουν οι παίκτες με την πλάτη στον τοίχο;

«Δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε κάθε εβδομάδα και να λέμε ότι πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε το τάδε ματς. Έχουμε τέσσερα ματς για να τελειώσει ο πρώτος γύρος. Δεν είναι καθόλου απίθανο να κάνουμε καλή συγκομιδή».

Είστε ευχαριστημένος από τους παίκτες;

«Θέλουμε περισσότερο πάθος. Το έκαναν την Κυριακή, άσχετα αν δεν κάναμε γκολ. Τα παιδιά έχουν φιλότιμο, αλλά τους λείπει το γκολ».

Θα αλλάξει το κλίμα;

«Θα αλλάξει, ναι. Είναι δύσκολες οι στιγμές στο ποδόσφαιρο και πρέπει να κάνουμε λίγο παραπάνω υπομονή. Όπως κάναμε και με τη Football League που αντί να παίρνουμε λεφτά, δίνουμε. Θα πληρώσουμε το τίμημα, τι να κάνουμε;».

Το καλοκαίρι λέγατε ότι θα είχατε έσοδα και τώρα δίνετε και λεφτά από πάνω...

«Θα το προσπαθήσω. Γι' αυτό κιόλας μπήκε στην ΠΑΕ ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος, ο οποίος θα βοηθήσει τον Πανσερραϊκό. Θα κάνει μεγάλη προσπάθεια. Μόνος μου δεν θα μπορούσα, είναι βαρύ το φορτίο».

Μετανιώσατε κάποια στιγμή που μείνατε στην ομάδα;

«Στον Πανσερραϊκό πάντα υπάρχουν άνθρωποι που θα δώσουν λύσεις. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουμε Πανθρακικός».

Για τον Σάββα Μουδούρογλου:

«Είχαμε μία κουβέντα, αλλά έχει να παίξει 7 μήνες ποδόσφαιρο και αποφασίσαμε τελικά να μην προχωρήσουμε. Έκλεισαν οι μεταγραφές».

Για τις αποχωρήσεις παικτών:

«Έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, γιατί κάποιοι παίκτες δεν ταίριαζαν στον προπονητή και έπρεπε να γίνουν αποχωρήσεις. Πιστεύω αυτοί που ήρθαν να βοηθήσουν περισσότερο».

Για τον κόσμο:

«Πιστεύω να έρθει στο γήπεδο, αν και παντού υπάρχει πρόβλημα. Πιστεύω ότι θα γυρίσει στο γήπεδο».

Για το πρωτάθλημα της Football League:

«Προχωράει καλά η εξυγίανση που ξεκίνησε με την βοήθεια και του Πανσερραϊκού και θεωρώ ότι του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι πολύ καλύτερο. Θα γίνουν οι ομάδες πιο βιώσιμες και το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό με περισσότερα έσοδα και καλύτερη διαχείριση. Ο καινούργιος Υπουργός έχει διάθεση να μας βοηθήσει».

Για την επόμενη περίοδο:

«Οι προοπτικές για την επόμενη χρονιά είναι πολύ μεγάλες. Έτσι πιστεύω ότι θα γίνει. Μένει να ολοκληρωθούν φυσικά. Γίνονται κινήσεις και υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Πανσερραϊκό από επενδυτές. Δείχνουν ενδιαφέρον αρκετοί αφού ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να είναι «μαγαζί- γωνία». Το θέμα του προπονητικού θα γίνει όπως και να γίνει».

Last modified onΤρίτη, 07 Φεβρουάριος 2017 14:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep